Biluthyrning Memphis

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Memphis på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Memphis

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Memphis
EasyTerra Biluthyrning Memphis är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Memphis

Inledning

Memphis är en stor stad men inte huvudstaden (det är Nashville) i den amerikanska delstaten Tennessee. Tillsammans med Nashville så är det en musikalisk stad, med attraktioner som till exempel BB King’s Blues Club och Graceland, egendomen som tillhörde Elvis Presleys.

Befolkning

Staden har ungefär 700 000 invånare. Sedan det blev ett nytt århundrade har antalet invånare minskat, men under de senaste åren verkar folk återupptäcka Memphis. Många har slagit sig ner i den fram till nyligen obefolkade Downtown-området.

Geografiskt läge

Memphis är belägen iallra längst sydvätserut i delstaten Tennessee i sydöstra USA. Stadens centrum är byggt längs Missisippiflodens stupa flodbank, men stadens förorter sträcker sig längre söderut ända till den angränsande delstaten Mississippi.

Ekonomi

Memphis ligger vid en knutpunkt av städer och därför spelar transportsektorn en central roll i den lokala ekonomin. Stadens flygplats är världens mest trafikerade lastflygplats. Det beror på att lasttransportjätten FedEx har sitt huvudkontor i Memphis.

Flygplatser

Memphis internationella flygplats är belägen omkring två mil sydöster om stadens centrum. Tack vare motorvägarna som korsar staden är flygplatsen enkel att nå med hyrbil via I-40 och I-240. Vägen till flygplatsen kallas för Airways Boulevard och avfarten är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Stadens kollektivtrafik drivs av Memphis Area Transit Authority (MATA). Bussnätet är vidsträckt, men det finns betydligt färre bussar på natten och under helgerna. Några linjer förenas då även eller ändras vilket kan vara förvirrande för besökarna. Trådbussen mellan Downtown och Midtown är främst avsedd för turister.

Trafik och parkering

Om man vill se mer av staden än Memphis centrum så är en hyrbil det perfekta transportmedlet. Precis som i alla stora städer är det bättre att undvika rusningstiden, men förutom detta så är trafiken inte svår att köra i. Detta är tack vare Memphis fantastiska infrastruktur som består av ett bra och effektiv system av motorvägar. Det är svårt att hitta en gratis parkeringsplats på gatan, men det finns flera parkeringshus. Ett av de billigaste i Downtown är ett garage med en skylt som har neonbokstäver: Parking can be Fun (Att parkera kan vara roligt). Detta garage med lämpligt namn hittar man på Union Avenue.

Hotell

Memphis har ett stort utbud av logi, även om budgetresenärer har svårt att hitta ett passande rum. Billigare hotell kan man hitta på andra sidan floden, i West Memphis (som förresten ligger i Arkansas).

Externa källor

För mer information om Memphis, rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Memphis

EasyTerra Biluthyrning Memphis jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Memphis, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.