Biluthyrning Kahului

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kahului på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kahului

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Kahului
EasyTerra Biluthyrning Kahului är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Kahului

Inledning

Kahului är en stad i den amerikanska staten Hawaii. Själva staden är inte ett turistmål, men stränderna på den västra östra kusten på ön Maui är det. I Kahului är Sugar Museum och Maui Arts and Cultural Center värda ett besök. Kryssningsfartyg lägger till i hamnen i Kahului.

Befolkning

Staden har nästan 30 000 invånare.

Geografiskt läge

Kahului ligger på Maui, en av Hawaiiöarna i Stilla havet. Ögruppen ligger nästan 380 mil väster om den närmaste punkten på det amerikanska fastlandet (Point Arena i Kalifornien).

Ekonomi

Turismen är en av de främsta inkomstkällorna på Maui och i Kahului. Det är också ett handelscentrum för jordbruksprodukter från ön och det finns en del livsmedelsindustri. Under senare år har en del högteknologiska företag etablerat sig i Kahului.

Flygplatser

Kahului flygplats ligger precis öster om staden. Man kan ta sig dit med hyrbil från centrum på 10 minuter via Hana Highway (State Highway) och Kahului Airport Road. Avfarten mot flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Maui har ett bra allmänt bussnät, som drivs av Maui Public Bus Transit System. Priserna är låga (US$ 1 per resa).

Trafik och parkering

Att hitta i Kahului med hyrbil är inte svårt. Att hitta en gratis parkeringsplats borde inte heller vara något problem. Man kan parkera sin hyrbil på stora parkeringsplatser nära Kahului Shopping Center, Queen Kaahumanu Shopping Center och nära hamnen.

Hotell

Kahului har ett väldigt begränsat logiutbud. Det finns några hotell nära hamnen och en del billiga boenden i den historiska stadsdelen Wailuku. Semesterhotell och anläggningar hittar man främst på Mauis väst- och sydkust. 

Externa källor

För mer information om Kahului rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Kahului

EasyTerra Biluthyrning Kahului jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Kahului, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.