Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning Honolulu

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Honolulu på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Honolulu

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Honolulu
EasyTerra Biluthyrning Honolulu är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Honolulu

Inledning

Honolulu är huvudstad i den nordamerikanska staten Hawaii och den stad dit de flesta besökarna anländer och varifrån de lämnar denna tropiska och himmelska övärld. Det är en stad med mycket liv och rörelse, där den 'hawaiianska känslan' inte är lätt att hitta. De flesta turisterna reser därför omedelbart vidare till mer exotiska platser. Nära Honolulu ligger den livliga stranden Waikiki Beach med höga hotell och lägenhetsbyggnader utmed stranden. 

Befolkning

Honolulu är en relativt stor stad, med mer än 1 miljon invånare.

Geografiskt läge

Staden ligger på den södra kusten på Oahu Island, vilken inte är den största ön i ögruppen (det är Hawaii efter vilken hela ögruppen är uppkallad). Hawaiiöarna ligger i Stilla havet; Honolulu ligger nästan 380 mil väster om den närmaste punkten på det amerikanska fastlandet (Point Arena i Kalifornien). 

Ekonomi

Turismen utgör ryggraden i den lokala ekonomin. Årligen reser miljoner besökare via Honolulu till sina semestermål på öarna; många stannar nära huvudstaden. Staden är också en viktig handelsknutpunkt mellan öster och väster och det militära försvaret spelar en viktig roll (marinhamnen Pearl Harbor ligger precis väster om Honolulu). 

Flygplatser

Honolulu internationella flygplats ligger precis väster om staden, ungefär en mil från centrum. Det är lätt att ta sig dit med hyrbil via I-H1 West. Från Waikiki Beach är det bäst att ta Ala Moana Blvd och Nimitz Highway för att undvika Honolulus trafikerade centrum.

Kollektivtrafik

Stadstrafiken i Honolulu heter helt enkelt The Bus och är effektiv. Bussbolaget har också anslutningar till andra platser på Oahu och det finns en så kallad Circle Island Route, ett roligt sätt att se hela ön. 

Trafik och parkering

Man kanske inte förväntar sig detta på en tropisk ö men trafiken i Honolulu (och egentligen längs Oahus hela södra kust) är mycket intensiv. Rusningstrafiken under morgonen och kvällen är bland den mest intensiva i hela USA! Det finns också en hel del enkelriktade gator. Det finns flera parkeringshus där man kan parkera sin hyrbil, men de är ganska dyra. Ett av de billigaste är Harbor Court Parking på Bethel Street.

Hotell

Honolulu har ett mycket stort logiutbud; de flesta hotellen ligger nära Waikiki Beach. Honolulu lockar turister hela året runt; de lugnaste månaderna är april, maj och från september till november. Om man vill besöka Honolulu mellan december och mars rekommenderar vi att boka hotellrum i god tid. 

Externa källor

För mer information om Honolulu rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Ace Rental Cars
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Honolulu

EasyTerra Biluthyrning Honolulu jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Honolulu, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.