Biluthyrning Fort Myers

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Fort Myers på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Fort Myers

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Fort Myers
EasyTerra Biluthyrning Fort Myers är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Fort Myers

Inledning

Fort Myers är ingångsporten till sydvästra Florida, en stor turistattraktion i denna amerikanska stat. Det fantastiska vädret och stränderna i omgivningen lockar miljoner besökare varje år. Kända amerikanare brukade också ha sina sommarhus här, som till exempel Thomas Edison och Henry Ford. Båda dessa sommarhus är turistattraktioner. 

Befolkning

Själva staden har 60 000 invånare, men Fort Myers utgör en del av ett storstadsområde (Cape Coral-Fort Myers Metropolitan Area) där det bor tio gånger fler personer. 

Geografiskt läge

Fort Myers ligger i sydvästra Florida i USA, vid floden Caloosahatchee breda flodmynning. Som i övriga Florida har staden ett subtropiskt klimat med korta, milda vintrar och varma, fuktiga somrar. De flesta regnen faller mellan juni och september. 

Ekonomi

Fort Myers är huvudort i Lee County och ett regionalt handelscentrum. Turismen utgör ryggraden i den lokala ekonomin. Affärskedjan Chico's (dammode) har sitt huvudkontor här. 

Flygplatser

Fort Myers flygplats, Southwest Florida internationella flygplats, ligger 2,5 mil sydost om stadens centrum. Den är lätt att nå med hyrbil. Från centrum tar man först Dr Martin Luther King Blvd och därefter I-175. Avfarten till flygplatsen (exit 131) är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Fort Myers och dess omgivningar har bra allmän busstrafik. Som bussbolagets namn antyder, Lee Trans, sköter företaget inte bara stadstrafiken, utan också förbindelser med andra destinationer i Lee County. 

Trafik och parkering

Fort Myers är inte särskilt stort och man har inga problem att hitta i staden. Det finns också tillräckligt med platser att parkera ens bil. Man bör komma ihåg att det finns en vägavgift på broarna till Cape Coral och Sanibel Island utanför kusten. Det kostar ingenting på vägen tillbaka. 

Hotell

Fort Myers är en viktig semesterort och har därför ingen brist på boenden. Recensioner av hotell, motell och värdshus varierar dock kraftigt; speciellt har en del hotell i stadens centrum fått dåliga recensioner. Man bör jämföra ordentligt innan man bokar ett rum. De flesta hotellen och semesteranläggningarna ligger på Fort Myers Beach och Sanibel Island.

Externa källor

För mer information om Fort Myers rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Fort Myers

EasyTerra Biluthyrning Fort Myers jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Fort Myers, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.