• Kundbetyg
 • 8.2 / 10 Antal recensioner: 405
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Kiev

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kiev på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kiev

EasyTerra Biluthyrning Kiev är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Kiev

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kiev.
 • Till exempel: Ford KA
  Mini-klass
  Till exempel: Ford KA
 • Populär kategori
  Till exempel: Ford Fiesta
  Ekonomi-klass
  Till exempel: Ford Fiesta
 • Till exempel: VW Polo
  Kompakt-klass
  Till exempel: VW Polo
 • Till exempel: Ford Focus Estate
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Ford Focus Estate
 • Till exempel: Toyota Corolla
  Standard-klass
  Till exempel: Toyota Corolla
 • Till exempel: Toyota Camry
  Full-size-klass
  Till exempel: Toyota Camry
 • Till exempel: Audi A6
  Lyx-klass
  Till exempel: Audi A6
 • Till exempel: Ford Focus Estate
  Herrgårdsvagn-klass
  Till exempel: Ford Focus Estate

Biluthyrare i Kiev

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kiev med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.
 • United rent a car
  8.5 (4)
  Från / dag
 • Budget
  7.5 (8275)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Kiev??

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Kiev

Om du letar efter en hyrbil i Ukraina, men i en annan stad än Kiev, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Ukraina-sidan, där du kan välja i vilken stad i Ukraina du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kiev

EasyTerra Biluthyrning Kiev jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Kiev

Inledning

Kiev är en av de äldsta städerna i Östeuropa. Staden hade sin höjdpunkt mellan 900-talet och 1200-talet. Under den tiden var Kiev huvudstad i en mäktig slavisk stat och ett viktigt ekonomiskt, religiöst och kulturellt centrum. Mycket blev förstört i Kiev under den sovjetiska kommunismen och under Andra världskriget. Det finns dock fortfarande många saker att se i den här staden som på ett utmärkt sätt kombinerar gammal arkitektur med modernisering. 

Befolkning

Officiellt har staden omkring 3 miljoner invånare (men enligt inofficiella källor skulle det kunna vara nästan en miljon fler). 

Geografiskt läge

Kiev ligger i norra Ukraina, på båda stränderna till floden Dnieper. Den äldsta delen av staden ligger på den högra flodstranden; först under nittonhundratalet började man bygga på den vänstra flodstranden. 

Ekonomi

Som Ukrainas huvudstad är Kiev ett obestritt centrum för regeringen, handel och industri. Där finns stora allmännyttiga företag och regeringen ger arbetstillfällen. Industriverksamheten består av livsmedelsproduktion, verkstadsindustri och pappersproduktion. Flygplanstillverkaren Antonov har sitt huvudkontor i Kiev. 

Flygplatser

Kiev flygplats heter Boryspil internationella flygplats och ligger 2,9 mil sydost om stadens centrum. Den är lätt att nå med hyrbil: flygplatsen ligger precis utmed motorväg M03 som leder till Kievs förorter.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i Kiev består av tunnelbana, (tråd) bussar och spårvagnar. Tunnelbanan är mest tillförlitlig och man kan ta sig till nästan alla platser i staden med denna. Bussar och spårvagn är inte lika tillförlitliga, men Kiev har ambitiösa planer på att modernisera kollektivtrafiken ordentligt. Det finns också en bergbana längs Dniepers branta högra flodstrand. 

Trafik och parkering

Man har inga problem att hitta i Kiev, även om det är bra med en karta då alla skyltar är skrivna med det kyrilliska alfabetet. För att besöka stadens vackra centrum är det bäst att parkera sin hyrbil i ett av parkeringsgaragen runt om i centrum eller på en bevakad parkeringsplats. 

Hotell

Under senare år har Kiev utvecklats till ett attraktivt storstadsresmål. Det finns därför många nya hotell och pensionat i alla priskategorier. Rumspriserna är dock ganska höga; för de som vill stanna lite längre i Kiev är det bättre att hyra en lägenhet. 

Externa källor

För mer information om Kiev rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Ukrainian hryvnia
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Ukrainian
 • Populär bilkategori
  economy
 • Populära hyrföretag
  Budget

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • United rent a car
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Ukraina
 3. Biluthyrning Kiev