Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning Prag Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Prag Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Prag Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tjeckien
 3. Biluthyrning Prag
 4. Prague Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Prag Airport

Prags (Ruzyne) flygplats i ett nötskal

Flygplatsen som tillhör Tjeckiens huvudstads är belägen 1,7 mil nordväst om Prags centrum. Det finns fyra terminaler. Det finns två landningsbanor. 2007 kommer man att börja bygga en tredje landningsbana. 

Man kan endast ta sig till flygplatsen med buss och bil. Från busshållplatserna finns flera olika stadsbussar till Prag. Det finns två hotell nära de södra terminalerna. På fem kilometers avstånd finns ett tredje hotell.  

Det finns ett ganska stort antal affärer, (snack) barer och restauranger (snabbmat, självservering och vanliga restauranger). Då man öppnar den nya centrala byggnaden 2008 kommer antalet affärer och restauranger att öka betydligt. I den norra terminalen finns ett litet mötesrum och ett rum för presskonferenser. De södra terminalerna har två större mötesrum. Det finns också en VIP lounge på terminalerna. Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns banker, växelkontor och bankomater. Bankerna och växelkontoren tar hög kommission. Det finns ett postkontor och en hjälpstation som man kan ringa till per telefon. Överallt i terminalbyggnaderna finns trådlös internetuppkoppling.

Inom flygindustrin anges Prags flygplats med förkortningarna PRG (IATA flygplatskod) och LKPR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbplatsen Prags flygplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Knokar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Prag

Utöver Prag Airport i Prag jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Prag: