• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Prag Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Prag Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Prag Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Prag Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Prag Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Prag Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Prag Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.2 (7908)
  Från SEK 331 / dag
 • Sixt

  8 (2931)
  Från SEK 472 / dag
 • Budget

  7.9 (9001)
  Från SEK 300 / dag
 • Hertz

  7.9 (6163)
  Från SEK 429 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1708)
  Från SEK 338 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4888)
  Från SEK 337 / dag
 • Avis

  7.7 (5349)
  Från SEK 444 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.6 (3466)
  Från SEK 320 / dag
 • Green Motion

  6.9 (1708)
  Från SEK 245 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (7320)
  Från SEK 448 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2993)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Elite (Luxury)

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Prag Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Prag Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Prag Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Prag Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Prag Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Prag Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Prag Airport), är April den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Prag Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Prag Airport) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Prag Airport) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Prag Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Prag Airport) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Prag Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Prag Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Prag Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Prag Airport) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Prag Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Prag Airport) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Prag Airport

Andra uthyrningsställen i Prag

Utöver Prag Airport i Prag jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Prag:

Platsinformation för Prag Airport

Prags (Ruzyne) flygplats i ett nötskal

Flygplatsen som tillhör Tjeckiens huvudstads är belägen 1,7 mil nordväst om Prags centrum. Det finns fyra terminaler. Det finns två landningsbanor. 2007 kommer man att börja bygga en tredje landningsbana. 

Man kan endast ta sig till flygplatsen med buss och bil. Från busshållplatserna finns flera olika stadsbussar till Prag. Det finns två hotell nära de södra terminalerna. På fem kilometers avstånd finns ett tredje hotell.  

Det finns ett ganska stort antal affärer, (snack) barer och restauranger (snabbmat, självservering och vanliga restauranger). Då man öppnar den nya centrala byggnaden 2008 kommer antalet affärer och restauranger att öka betydligt. I den norra terminalen finns ett litet mötesrum och ett rum för presskonferenser. De södra terminalerna har två större mötesrum. Det finns också en VIP lounge på terminalerna. Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Det finns banker, växelkontor och bankomater. Bankerna och växelkontoren tar hög kommission. Det finns ett postkontor och en hjälpstation som man kan ringa till per telefon. Överallt i terminalbyggnaderna finns trådlös internetuppkoppling.

Inom flygindustrin anges Prags flygplats med förkortningarna PRG (IATA flygplatskod) och LKPR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbplatsen Prags flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Czech koruna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Czech, Slovak
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • Budget
 • Hertz
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • SurPrice car rentals
 • Your Rent
 • Flizzr
 • Elite (Luxury)