• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Chiang Rai

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chiang Rai på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chiang Rai

EasyTerra Biluthyrning Chiang Rai är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Chiang Rai

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Chiang Rai med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thai Rent A Car

  8.3 (47)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive Hellas

  7.7 (237)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Chiang Rai

Om du letar efter en hyrbil i Thailand, men i en annan stad än Chiang Rai, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Thailand-sidan, där du kan välja i vilken stad i Thailand du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Chiang Rai

EasyTerra Biluthyrning Chiang Rai jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Chiang Rai

Inledning

I flera århundraden var den thailändska staden Chiang Rai en del av Burma (idag: Myanmar), innan den annekterades av Thailand 1933. Staden är en utmärkt bas för resor genom de imponernade gröna och bergiga omgivningarna.

Befolkning

Officiellt så har staden 65 000 invånare, men tätortsområdet utanför Chiang Rai och dess omgivningar är mycket större och hyser över 200 000 människor. Mer än 10 % av invånarna tillhör de så kallade bergsstammarna, ett kollektivt namn för flera olika etniska grupper i norra Thailand. 

Geografiskt läge

Chiang Rai är beläget alldeles längst norrut i Thailand, 20 mil nordost om den större staden Chiang Mai och omkring sex mil söder om gränsen till Myanmar. Gränsen till Laos ligger inte heller långt bort: omkring sex mil nordöster om Chiang Rai. Norr om staden flyter Mae Kok floden.

Ekonomi

Turismen är en av Chiang Rais främsta inkomstkällor. Staden håller också på att utvecklas mer och mer till ett regionalt handelscentrum, i den ekonomiska zon i vilken Kina, Myanmar, Laos och Thailand ingår. Provinsen Chiang Rai frambringar jordbruksprodukter som till exempel ris, korn, longan och litchi.

Flygplatser

Stadens flygplats, vars fullständiga namn är Mae Fah Luang-Chiang Rai internationella flygplats, är belägen en mil norr om stadens centrum. Även om namnet antyder något annat så går det (hittills) bara inrikesflygningar till och från den här flygplatsen. Chiang Rai flygplats är enkel att nå med hyrbil från stadens centrum via motorvägen, Phahonyothin-vägen. Det är även möjligt att ta den mindre trafikerade Vhiangburapha- vägen.

Kollektivtrafik

När det gäller transport i själva staden så består den offentliga transporten i Chiang Rai huvudsakligen av så kallade tuk-tuks (en motorcykel med en sorts vagn fastsatt i den), songthaews (en övertäckt pick-up med bänkar längs sidorna) och taxibilar. Det går bussar till andra resmål i och utanför provinsen.

Trafik och parkering

Att ta sig runt i Chiang Rai är inte svårt och det är det inte heller att hitta en parkeringsplats för det mesta. Man behöver inte vara rädd för 'vakterna' som blåser vilt i sina visselpipor: för det mesta vill de visa bilisterna till en ledig plats, även om det verkar som om de vill förbjuda något. Naturligtvis förväntar sig dessa vakter att få en liten ersättningen av bilföraren när han kommer tillbaka till sin hyrbil.

Hotell

Chiang Rai har ett bra utbud av logi som sträcker sig från enkla pensionat till lyxhotell och allting däremellan. På grund av sitt höga läge lockar staden thailändare och utländska besökare hela året runt (under vintermånaderna kan det även vara kallt på natten). Därför rekommenderar vi att man bokar sitt logi i förväg.

Externa källor

För mer information om Chiang Rai, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Thai baht
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Thai
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thai Rent A Car
 • Drive Hellas
 • Budget
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Thailand
 3. Biluthyrning Chiang Rai