• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Bournemouth

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bournemouth på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bournemouth

EasyTerra Biluthyrning Bournemouth är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bournemouth

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bournemouth.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt

Biluthyrare i Bournemouth

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bournemouth med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  9 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.6 (7748)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.5 (5232)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  8.5 (3410)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.4 (6033)
  Från SEK 438 / dag
 • Europcar

  7.9 (7123)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8819)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2914)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3748)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4740)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bournemouth?

Bournemouth – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bournemouth), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bournemouth – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bournemouth) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bournemouth). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bournemouth – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bournemouth) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bournemouth – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bournemouth) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bournemouth

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Bournemouth, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bournemouth

EasyTerra Biluthyrning Bournemouth jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Bournemouth

Inledning

Bournemouth är en populär badort som lockar hordar av britter under sommardagar. Det är inte överraskande, eftersom staden har ett underbart klimat och vackra sandstränder som sträcker sig över hela nio kilometer.

Befolkning

Bournemouth har nästan 170 000 invånare.

Geografiskt läge

Staden är belägen på Englands sydkust, 17 mil sydväster om den brittiska huvudstaden London. Bournemouths centrum (The Square) är inte beläget precis vid havet, utan lite längre inåt landet.

Ekonomi

Självklart så är turismen en viktig pelare för ekonomin, men det är definitivt inte stadens enda inkomstkälla. Utställningar och konferenser hålls på Bournemouth International Centre som även hyser en konserthall. Dessutom har några företag som erbjuder finnansiella tjänster sina huvudkontor i Bournemouth, bland annat ligger JP Morgan Chases europeiska högkvarter här och det finns stora försäkringsbolag, som till exempel Liverpool Victoria, Lloyds och RIAS.

Flygplatser

Bournemouth flygplats är belägen fem kilometer nordöster om staden. Den är enkel att nå med hyrbil. Från Bournemouth tar man A338 och därefter B3073 (Parley Lane). Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Bournemouth har utmärkt kollektivtrafik i form av bussar. Bussarna drivs av två företag: Yellow Buses och Wilts & Dorset. Att ta taxi i Bournemouth är billigt. Det finns även tågförbindelser till andra platser i England, inklusive Lodon.

Trafik och parkering

Under varma dagar är trafiken otroligt livlig inuti och runtomkring Bournemouth. På den främsta tillfartsvägen fastnar folk i trafiken i timmar. Om man jämför med parkeringsavgifter i andra delar av England så är parkering jättebilligt. Stadsfullmäktige föredrar att man parkerar sin bil i något av de 18 parkeringshusen i centrum. Platserna där de ligger är skyltade.

Hotell

Bournemouth är en av de främsta badorterna på den engelska sydkusten så det finns ingen brist på logi, varken för budgetresenärer eller för de som är sugna på lyx. Vi rekommenderar att man bokar sitt hotellrum i god tid före resan om man vill vara i Bournemouth under sommarmånaderna.

Externa källor

For mer information om Bournemouth rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Bournemouth