• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Ibiza Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ibiza Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ibiza Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Ibiza Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ibiza Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Ibiza Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Ibiza Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.8 (6042)
  Från SEK 151 / dag
 • Thrifty

  8.7 (4742)
  Från SEK 131 / dag
 • Alamo

  8.5 (7778)
  Från SEK 512 / dag
 • Hiper Rent a Car

  8.4 (305)
  Från SEK 164 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Från SEK 674 / dag
 • Budget

  8 (8849)
  Från SEK 156 / dag
 • K10 Rentacar

  8 (1)
  Från SEK 476 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (390)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5258)
  Från SEK 201 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Från SEK 173 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Från SEK 159 / dag
 • Europcar

  7.6 (7171)
  Från SEK 171 / dag
 • Centauro

  7.3 (4379)
  Från SEK 373 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.2 (2916)
  Från SEK 141 / dag
 • Clickrent

  6.8 (455)
  Från SEK 56 / dag
 • InterRent

  6.7 (5930)
  Från SEK 425 / dag
 • Record Rent a Car

  6.6 (1365)
  Från SEK 110 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.1 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.1 (4998)
  Från SEK 71 / dag
 • Everycar

  6 (6)
  Från SEK 114 / dag
 • OK Rent a car

  6 (901)
  Från SEK 79 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  Inga omdömen
  Från SEK 143 / dag
 • offUgo

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Ibiza Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ibiza Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ibiza Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ibiza Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ibiza Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ibiza Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ibiza Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ibiza Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ibiza Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ibiza Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ibiza Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ibiza Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ibiza Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Ibiza Airport) är Juni den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Ibiza Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ibiza Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Ibiza Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Ibiza Airport

Platsinformation för Ibiza Airport

Ibizas flygplats i ett nötskal

Ibizas flygplats har mycket trafik under högsäsong (maj till oktober) och övrig tid är det ganska lugnt på flygplatsen. En indikation: 85 % av alla passagerare tas emot under högsäsong. Under 2004 tog flygplatsen emot över 4 miljoner passagerare och denna siffra förväntas öka till 5,5 miljoner fram till år 2015. För närvarande bygger man ut flygplatsen. Den är belägen cirka sju kilometer sydväst om Ibiza stad (Eivissa).

Flygplatsen är lätt att nå med bil, det finns bara en väg som leder till flygplatsen. Det finns bussar till Ibiza stad en gång i halvtimmen mellan 07.20 och 22.20. Det finns ingen brist på hotell på denna turistö. Några hotell ligger öster om flygplatsen.

Det finns inte många affärer. När det gäller mat finns det ett par snackbarer, kaféer och snabbmatsrestauranger. Det finns ett konferensrum som man kan hyra. Dessutom finns det ett växlingskontor, en bank, bankomater och ett postkontor.

Inom flygindustrin anges Ibizas flygplats med förkortningarna IBZ (IATA flygplatskod) och LEIB (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Ibizas flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Hiper Rent a Car
 • Enterprise
 • Budget
 • K10 Rentacar
 • Carwiz rent a car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Clickrent
 • InterRent
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Everycar
 • OK Rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • offUgo