• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Saint Denis

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Saint Denis på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Saint Denis

EasyTerra Biluthyrning Saint Denis är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Saint Denis

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Saint Denis.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Saint Denis

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Saint Denis med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Jumbocar

  8.7 (19)
  Från SEK 188 / dag
 • Avis

  8.1 (5359)
  Från SEK 308 / dag
 • Alamo

  8 (7920)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (9014)
  Från SEK 239 / dag
 • Hertz

  7.8 (6177)
  Från SEK 236 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2997)
  Från SEK 343 / dag
 • Sixt

  7.6 (2941)
  Från SEK 256 / dag
 • Europcar

  7.5 (7341)
  Från SEK 375 / dag
 • Thrifty

  7 (4903)
  Från SEK 227 / dag
 • Green Motion

  6.5 (1717)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8 (1712)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.6 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Saint Denis?

Saint Denis – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Saint Denis), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Saint Denis) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Saint Denis). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Saint Denis) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Saint Denis), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Saint Denis), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Saint Denis) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Saint Denis) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Saint Denis) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Saint Denis) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Saint Denis) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Saint Denis) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Saint Denis – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Saint Denis) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Saint Denis

Om du letar efter en hyrbil i Réunion, men i en annan stad än Saint Denis, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Réunion-sidan, där du kan välja i vilken stad i Réunion du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Saint Denis

EasyTerra Biluthyrning Saint Denis jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Saint Denis

Inledning

Saint-Denis är huvudstad i det franska arrondissementet Réunion i Indiska oceanen. Staden och hela ön har en väldigt blandad befolkning. Folk har sina rötter i olika länder: Mozambique, Indien, Kina, Frankrike, Madagaskar och Komorerna. Réunions stora turistattraktioner är vulkanen Piton de la Fournaise och stranden Boucan-Canot.

Befolkning

Staden har nästan 150 000 invånare vilket gör den till den Frankrikes största transmaritima stad. 

Geografiskt läge

Saint-Denis ligger högst upp i norr på Réunion, nära platsen där floden med samma namn mynnar ut. Réunion ligger i den södra delen av Indiska oceanen, öster om Madagaskar och tjugo mil sydväst om Mauritius.

Ekonomi

Socker spelar traditionellt en viktig roll i Réunions ekonomi. Det är den huvudsakliga exportprodukten. Det finns också kaffeplantager och eteriska oljor utvinns för parfymtillverkning. Turismen är av allt större betydelse för ön. 

Flygplatser

Saint-Denis flygplats fullständiga namn är Réunion Island Airport Roland Garros och ligger öster om stadens centrum. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Boulevarden som går längs havet (N2) går direkt till flygplatsen. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Utöver stadsbussarna går det reguljära busslinjer till de flesta orterna på ön. Bussarna går endast mellan sex på morgonen och sex på kvällen. 

Dessutom håller man på att bygga en 14 mil lång spårvagnslinje längs en stor del av Réunions kust. Om allt går enligt planerna kommer den första delsträckan av spårvägslinjen att öppnas 2013. 

Trafik och parkering

Saint-Denis är en livligt trafikerad stad och man gör bäst i att undvika att köra under morgon- och kvällsrusningen. I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan. Man kan också parkera sin hyrbil på en av bevakade parkeringsplatserna, till exempel vid Rue du Maréchal Leclerc, som löper parallellt med boulevarden längs havet. Huvudvägen på ön löper längs kusten. Delen väster om Saint-Denis, till La Posesson, är motorväg, den andra delen är landsväg. Inlandsvägarna är ofta smala och extremt slingrande. Man bör köra försiktigt här.  

Hotell

Saint-Denis har ett bra logiutbud, men de flesta turisthotellen hittar man på andra håll på ön, längs de populära stränderna. Man kan också hyra en stuga i det kuperade inlandet. I det här fallet behöver man en hyrbil. Vi rekommenderar att boka boende på Réunion i god tid.  

Externa källor

För mer information om Saint-Denis rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Jumbocar
 • Avis
 • Alamo
 • Budget
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Europcar
 • Thrifty
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Rent a car
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Réunion
 3. Biluthyrning Saint Denis