• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Doha Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Doha Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Doha Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Doha Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Doha Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Doha Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Doha Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  7.6 (7334)
  Från SEK 263 / dag
 • Budget

  7.7 (9008)
  Från SEK 211 / dag
 • Alamo

  7.1 (7915)
  Från SEK 329 / dag
 • Avis

  7 (5354)
  Från SEK 444 / dag
 • National Car Rental

  7.2 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Från SEK 373 / dag
 • Sixt

  8.2 (2937)
  Från SEK 339 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Al Muftah Car Rental

  Inga omdömen
  Från SEK 222 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Doha Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Doha Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Doha Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Doha Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Doha Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Doha Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Doha Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Doha Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Doha Airport) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Doha Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Doha Airport) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Doha Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Doha Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Doha Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Doha Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Doha Airport

Platsinformation för Doha Airport

Doha flygplats i ett nötskal

Doha flygplats är en ytterst modern flygplats. På den östra sidan av den nuvarande flygplatsen håller man på att bygga en stor ny flygplats som kommer att stå färdig 2015, även om delar av den troligen kommer att öppnas tidigare. 

Flygplatsen ligger omkring 4 kilometer sydost om centrum i Doha, Qatars huvudstad. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen och inte heller några fasta bussförbindelser. Många hotell har en flygbusservice till och från flygplatsen. Flygplatsen är lätt att nå med bil; vägen är tydligt skyltad. 

De arabiska gulfstaterna är kända för sina taxfreevaror och Doha flygplats är inget undantag. Där finns enormt stora taxfreebutiker. Även om alkohol är förbjudet i landet säljs alkoholhaltiga drycker i de här taxfreebutikerna. Det finns också många restauranger och snackbarer. Det finns flera, ytterst lyxiga VIP-lounger. Omfattande affärsfaciliteter, däribland mötes- och konferensrum, finns på flygplatshotellet Oryx Rotana och de femstjärniga hotellen i närheten. I alla terminalerna finns det gratis trådlöst internet (Wi-Fi) och man kan också använda datorerna i internetkioskerna kostnadsfritt. Andra faciliteter på Doha flygplats är bland annat banker, bankomater, växlingskontor, lekplatser, ett postkontor och tre moskéer.  

Inom flygindustrin anges Doha flygplats med förkortningarna DOH (IATA flygplatskod) och OTBD (ICAO flygplatskod).

Länk till Doha flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Qatari riyal
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  100 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  120 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Budget
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Al Muftah Car Rental
 • InterRent
 • Enterprise
 • SurPrice car rentals
 • ACE Rent A Car