• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Muscat

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Muscat på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Muscat

EasyTerra Biluthyrning Muscat är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Muscat

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Muscat

Biluthyrningserbjudanden i Muscat

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Muscat.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Muscat

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Muscat med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thrifty

  8.4 (4776)
  Från SEK 313 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3783)
  Från SEK 332 / dag
 • Europcar

  8.2 (7221)
  Från SEK 296 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Från SEK 350 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 436 / dag
 • Hertz

  7.7 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.7 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.4 (7817)
  Från SEK 336 / dag
 • Budget

  7.4 (8909)
  Från SEK 412 / dag
 • Avis

  7.3 (5289)
  Från SEK 313 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Muscat?

Muscat – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Muscat), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Muscat – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Muscat) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Muscat). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Muscat – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Muscat) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Muscat – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Muscat), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Muscat - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Muscat), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Muscat - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Muscat) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Muscat – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Muscat) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Muscat – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Muscat) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Muscat

Om du letar efter en hyrbil i Oman, men i en annan stad än Muscat, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Oman-sidan, där du kan välja i vilken stad i Oman du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Muscat

EasyTerra Biluthyrning Muscat jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Muscat

Inledning

I mer än tvåtusen år har Muscat, huvudstaden i Oman, spelat en viktig roll som handelscenter mellan öst och väst. Staden erövrades av Portugal i början av 1500-talet. Bahlafortet vid hamnen, som finns med på UNESCO:s Världsarvslista, är en lämning från dessa dagar. Efter den tid då landet var en koloni, sökte sig Omans sultaner själva ut på äventyr och körde iväg portugiserna från Zanzibar och Östafrika. De gjorde till och med Zanzibar till sin huvudstad. Detta slutade med att två av sultanernas söner blev rivaler. Konflikten löstes genom brittsikt medlande: en son fick Zanzibar, den andre Oman.

Befolkning

Staden har över en miljon invånare.

Geografiskt läge

Muscat är belägen vid den norra kusten i Oman, ett land i sydöster av den Arabiska halvön. Den gamla delen av denna arabiska stad är ett populärt resmål, men resten av landet lockar också många besökare. Särskilt eftersom det, till skillnad från i andra länder i denna region, finns wadis (små bäckar) som innehåller vatten nästan hela året runt och skapar gröna oaser i Omans öken. Staden har också vackra stränder. Oman gränsar till de Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Yemen.

Ekonomi

Utvinning av olja och export spelar en viktig roll i ekonomin, men Omans oljereserver är begränsade. Därför siktar landet (och huvudstaden) på att locka andra industrier, främst IT och telekommunikationer. Jordbruk och fiske spelar en mindre roll. Turismen har en växande betydelse för staden och landet. Muscats gamla stadskärna och fästningen, slott, öknar, oaser och sandiga stränder lockar allt fler besökare.

Flygplatser

Flygplanen till Omans huvudstad, Muscat internationella flygplats (tidigare: As Seeb flygplats), är belägen 3 mil väster om gamla stan. De modernare distrikten är belägna närmare flygplatsen. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via gatan Al Sultan Qaboos.

Kollektivtrafik

Minibussar, så kallade baiza, är den populäraste formen av kollektivtrafik. De går till alla platser i Muscat, mellan den gamla stadskärnan och flygplatsen, och tar passagerarna till olika destinationer. Ibland är det svårt att veta vart en baiza går. Det finns även större bussar i Muscat, men bara på huvudvägarna.

Trafik och parkering

Huvudvägen inuti och runtomkring Muscat är utmärkt. Om man inte bara vill köra i staden, utan även i resten av landet så är det bäst att hyra en fyrhjulsdriven bil. Skyltningen i Muscat kan vara ett problem. Man kan förbereda sig själv genom att köpa en bra vägkarta. Att parkera är inte svårt i Muscat, men de smala gränderna i gamla stan är inte tillgängliga för bilar.

Hotell

Muscat har ett stort utbud av lyxiga fyr- och femstjärniga hotell. Detta betyder inte att det inte finns billigare alternativ. Medelklass- och budgetkategorierna är också väl representerade, särskilt i närheten av Corniche, boulevarden längsmed havet. Det finns enkla pensionat för lågprisresenärer (isteraha på arabiska), men kvalitén är ojämn. Man bör kolla sitt rum innan man bokar det. 

Externa källor

För mer information om Muscat, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Omani rial
 • Körriktning
  Höger
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Budget
 • Avis
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Oman
 3. Biluthyrning Muscat