• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kristiansand

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kristiansand på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kristiansand

EasyTerra Biluthyrning Kristiansand är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Kristiansand

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kristiansand.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Kristiansand

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Kristiansand med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.3 (5359)
  Från SEK 412 / dag
 • Sixt

  8.1 (2941)
  Från SEK 445 / dag
 • Hertz

  8.1 (6177)
  Från SEK 381 / dag
 • Budget

  7.7 (9014)
  Från SEK 380 / dag
 • Alamo

  8.4 (7920)
  Från SEK 556 / dag
 • Europcar

  8.4 (7341)
  Från SEK 532 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4903)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Från SEK 590 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Kristiansand?

Kristiansand – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kristiansand), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kristiansand). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kristiansand), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kristiansand), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kristiansand – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kristiansand) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Kristiansand

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Kristiansand, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Kristiansand

EasyTerra Biluthyrning Kristiansand jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Barstolveien 48

Platsinformation för Kristiansand

Inledning

Kristiansand fick sitt namn efter kung Christian IV som grundade staden 1641. Stadens Dyrepark är ett av Norges trevligaste zoon och ett populärt dagsutflyktsmål eftersom det också är en nöjespark. Christian lät också bygga en fästning vilken ligger väl synligt belägen på Strandepromenaden.

Befolkning

Staden har omkring 85 000 invånare.

Geografiskt läge

Kristiansand ligger längst ner i södra Norge nära floden Otras mynning. Floden rinner ut i Skagerrak, sundet som skiljer landet från Danmark. Där finns djupa skogar i de bergiga omgivningarna. Det kan falla mycket snö under vintermånaderna, men på grund av läget vid kusten brukar den inte ligga särskilt länge. 

Ekonomi

Skeppsbygge och reparationer utgör en viktig del av den lokala ekonomin. Delar av oljeinstallationerna i den norska delen av Nordsjön underhålls och försörjs från Kristiansand. Staden är också ett utbildningscentrum. Det finns ett universitet, och dessutom ligger BI Norwegian Business School och Gimlekollens mediahögskola i Kristiansand. 

Flygplatser

Kristiansand flygplats, Kjevik flygplats, ligger 1 mil fågelvägen (1,5 mil landvägen) nordost om stadens centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via motorväg E18 och Rv41. Vägen och avfarten till flygplatsen är tydligt skyltade. 

Kollektivtrafik

Kristiansand har en utmärkt allmän busstrafik. Huvudlinjerna går både under dagen och på kvällen; nattbussar under helgen (fredagar och lördagar). Det finns också färjeförbindelser från hamnen med Hirtshals och Hanstholm i Danmark.

Trafik och parkering

Vägavgift tas ut på alla huvudvägar till centrum. Att hitta en gratis parkeringsplats på gatan i Kristiansands centrum kan vara ett problem. Som tur är kan man parkera sin bil i flera olika parkeringshus i och runt om centrum. 

Hotell

Kristiansand har flera hotell, men precis som nästan överallt i Norge är rumspriserna ganska höga. Som ett alternativ kan man hyra en lägenhet. I närheten av staden hyr man också ut stugor och bondgårdar. Mycket trevligare än ett hotell men man behöver en hyrbil. 

Externa källor

För mer information om Kristiansand rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Sixt
 • Hertz
 • Budget
 • Alamo
 • Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Kristiansand