Biluthyrning Johor Bahru

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Johor Bahru på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Johor Bahru

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Malaysia
 3. Biluthyrning Johor Bahru
EasyTerra Biluthyrning Johor Bahru är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Johor Bahru

Biluthyrning Johor Bahru
Biluthyrning Johor Bahru

Inledning

Johor Bahru är en industristad i södra Malaysia. Staden lockar främst invånare från Singapore som kommer hit och shoppar då många varor är billigare i Malaysia. Istana Bakar är intressant för turister; det är ett kungligt palats från 1800-talet där sultanens skatter visas. 

Befolkning

Själva staden har nästan en miljon invånare, men om man räknar in förorterna bor det dubbelt så många människor i och runt om Johor Bahru.

Geografiskt läge

Johor Bahru ligger längst söderut i Malaysia, vid ett smalt sund (Tebrausundet eller Johorsundet) vilket utgör gränsen mot Singapore. Staden ligger i ett vattenrikt område med många floder, åar och sumpmarker. 

Ekonomi

Johor Bahru är ett av landets största industriområden. Tung industri ligger öster om staden, däribland petrokemiska företag samt skeppsvarv. Lättare industri (huvudsakligen elektronikfabriker) ligger samlade norr om staden. Många invånare i Johor Bahru arbetar i Singapore och många invånare i den staden besöker Johor Bahru eftersom priserna ofta är lägre här. 

Flygplatser

Flygplatsen i Johor Bahru, Senai internationella flygplats (också Sultan Ismail internationella flygplats), ligger över 3 mil nordväst om stadens centrum. Man kan ta sig dit med hyrbil via Jalan Skudai.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i Johor Bahru lämnar mycket övrigt att önska. Det finns bussar, men bussnätet är begränsat. Taxi är ett alternativ, men man måste se till att föraren sätter på taxametern. 

Trafik och parkering

Trafiken i Johor Bahru är extremt intensiv. Infrastrukturen har inte hängt med ökningen av biltrafik i staden, vilket ofta orsakar trafikstockningar. Att hitta en gratis parkeringsplats på gatan är också svårt. Metro Parking, på norra sidan av City Square, är ofta full. Då kan man kanske parkera sin hyrbil på parkeringsplatsen nära Landmark Hall, eller kyrkan som ligger bredvid. 

Hotell

Johor Bahru har ett stort logiutbud. I stadens centrum finns det många affärshotell, medan det finns ett bra urval av billigare login precis utanför centrum. Det finns en samling hotell längs Jalan Meldrum på den södra sidan av City Square.

Externa källor

För mer information om Johor Bahru rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • Hawk Rent A Car
 • Hertz
 • Prima Odyssey

Biluthyrningsplatser i Johor Bahru

EasyTerra Biluthyrning Johor Bahru jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Malaysia, men i en annan stad än Johor Bahru, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Malaysia-sidan, där du kan välja i vilken stad i Malaysia du vill hyra en bil.