• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Vilnius

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Vilnius på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Vilnius

EasyTerra Biluthyrning Vilnius är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Vilnius

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Vilnius

Biluthyrningserbjudanden i Vilnius

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Vilnius.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Vilnius

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Vilnius med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.4 (7918)
  Från SEK 288 / dag
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Från SEK 284 / dag
 • Hertz

  7.9 (6174)
  Från SEK 398 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1711)
  Från SEK 370 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Från SEK 322 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Från SEK 425 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3864)
  Från SEK 354 / dag
 • Avis

  7.7 (5355)
  Från SEK 305 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4900)
  Från SEK 311 / dag
 • Green Motion

  7.3 (1716)
  Från SEK 252 / dag
 • Prime Car Rent

  7 (6)
  Från SEK 522 / dag
 • addCarRental

  7 (96)
  Från SEK 328 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unirent Car Rental

  8.3 (283)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (7339)
  Från SEK 464 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Top Rent-a-Car

  8.2 (85)
  Från SEK 184 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9012)
  Från SEK 288 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 590 / dag
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 291 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Vilnius?

Vilnius – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Vilnius), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Vilnius) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Vilnius). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Vilnius) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Vilnius), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Vilnius), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Vilnius) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Vilnius) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Vilnius) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Vilnius) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Vilnius) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Vilnius) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Vilnius - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Vilnius) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Vilnius

Om du letar efter en hyrbil i Litauen, men i en annan stad än Vilnius, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Litauen-sidan, där du kan välja i vilken stad i Litauen du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Vilnius

EasyTerra Biluthyrning Vilnius jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Vilnius

Inledning

Vilnius är den attraktiva huvudstaden i Litauen. Vilnius huvudattraktion är den stora historiska stadskärnan med många kyrkor och pittoreska gränder. Hela centrum är upptaget på UNESCO:s lista över världsarv.  

Befolkning

Staden har nästan 600 000 invånare.

Geografiskt läge

Vilnius ligger i sydvästra Litauen, där floderna Vilnia och Neris rinner samman. 

Staden ligger mer än trettio mil från Östersjön. 

Ekonomi

Vilnius är Litauens ekonomiska centrum, där handeln med produkter som tillverkas i landet spelar en viktig roll (till exempel textilier, trä och livsmedel). Vilnius är också ett viktigt centrum för finans- och handelstjänster. Detta ser man tydligt på stadens nya affärscentrum på Neris norra flodstrand. Vilnius har också ett av de äldsta universiteten i den här delen av Europa. 

Flygplatser

Vilnius flygplats ligger sex kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från staden följer man Svitrigailos gatve, som korsar järnvägen och leder direkt till flygplatsen via de södra stadsdelarna. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Vilnius har ett bra kollektivtrafiksystem som består av bussar och trådbussar. Det finns också privata minibussar som mestadels inte följer en specifik körväg utan kör dit passagerarna vill åka. 

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta vägen i en hyrbil i Vilnius, men det är bäst att undvika att köra under morgon- och kvällsrusningen. Trafiken i staden är extremt livlig då och det är många trafikstockningar. Man bör också tänka på att gatorna i den gamla stadskärnan är extremt smala och ofta enkelriktade. Man måste betala för att parkera på gatan i centrum. Bara på söndagar är det gratis att parkera. Skyltningen är inte särskilt bra heller. Ordet 'Centras' på vägen syftar inte på den historiska stadskärnan utan på det nya affärscentret. 

Hotell

Vilnius har ett bra logiutbud. I den gamla stadskärnan hittar man attraktiva, men ofta dyra hotell i historiska byggnader. Norr om floden Neris finns affärshotellen koncentrerade och billiga motell kan man hitta huvudsakligen i de södra stadsdelarna. Vilnius lockar många affärsresenärer och turister. Det är därför att rekommendera att boka hotell i god tid.  

Externa källor

För mer information om Vilnius rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Lithuanian
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Flizzr
 • Hertz
 • Enterprise
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Thrifty
 • Green Motion
 • Prime Car Rent
 • addCarRental
 • InterRent
 • Unirent Car Rental
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Europcar
 • SurPrice car rentals
 • Top Rent-a-Car
 • Your Rent
 • Budget
 • ACE Rent A Car
 • Panek
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Litauen
 3. Biluthyrning Vilnius