• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Dubrovnik

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Dubrovnik på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Dubrovnik

EasyTerra Biluthyrning Dubrovnik är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Dubrovnik

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Dubrovnik

Biluthyrningserbjudanden i Dubrovnik

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Dubrovnik.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Dubrovnik

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Dubrovnik med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Nova Rent a Car

  8.1 (125)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (408)
  Från SEK 217 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.1 (53)
  Från SEK 241 / dag
 • Avant Car

  8.3 (334)
  Från SEK 255 / dag
 • Sixt

  7.9 (2937)
  Från SEK 244 / dag
 • Hertz

  7.9 (6171)
  Från SEK 335 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1709)
  Från SEK 296 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2995)
  Från SEK 223 / dag
 • Alamo

  7.7 (7915)
  Från SEK 282 / dag
 • Budget

  7.7 (9008)
  Från SEK 200 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.6 (131)
  Från SEK 251 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3472)
  Från SEK 297 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Från SEK 232 / dag
 • Unirent Car Rental

  7.3 (283)
  Från SEK 309 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.2 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  7.1 (407)
  Från SEK 191 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.3 (95)
  Från SEK 138 / dag
 • Green Motion

  6.9 (1711)
  Från SEK 211 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5111)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 100 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Från SEK 122 / dag
 • Fast Mobility

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4896)
  Från SEK 453 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 308 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Dubrovnik?

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Dubrovnik), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Dubrovnik) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Dubrovnik). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Dubrovnik) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Dubrovnik), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Dubrovnik), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Dubrovnik) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Dubrovnik) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Dubrovnik) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Dubrovnik) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Dubrovnik) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Dubrovnik) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Dubrovnik) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubrovnik - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Dubrovnik) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Dubrovnik

Om du letar efter en hyrbil i Kroatien, men i en annan stad än Dubrovnik, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kroatien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kroatien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Dubrovnik

EasyTerra Biluthyrning Dubrovnik jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Obala Stjepana Radića 24

Platsinformation för Dubrovnik

Inledning

Dubrovnik är en trevlig stad i Kroatien och en av de populäraste turistorterna vid Adriatiska havet. Under 1800-talet tillbringade medlemmarna i de europeiska kungahusen och andra rika familjer sina semestrar här. Denna vackra gamla stad förklarades 1979 en del av världsarvet av UNESCO.

Befolkning

På grund av Jugoslaviens sönderfall och de efterföljande krigen minskade Dubrovniks befolkning under 90-talet. Nu ökar befolkningen igen. Staden har 50 000 invånare.

Geografiskt läge

Dubrovnik är belägen i södra delen av Kroatien, bredvid det Adriatiska havet. Split ligger 16,5 mil nordväst om Dubrovnik. Staden har ett typiskt Medelhavsklimat, med milda och ibland regniga vintrar och varma, torra somrar. Temperaturen är behagligast under våren och hösten. Vindarna är ofta starka.

Ekonomi

Det finns en del industri i området runtomkring Dubrovnik. Stål, cement och textil är viktiga produkter. Det finns också en kemisk industri. Dubrovnik är fortfarande en viktig fiskehamn.

Turismen är ganska viktig för staden. Dubrovnik besöks varje år av över en miljon invånare.

Dessutom har staden ett utbildningscentrum, med ett universitet och högre utbildning för sjöfart och turism.

Flygplatser

Stadens flygplats, Dubrovnik flygplats är också känd som Čilipi flygplats. Den ligger 2 mil söder om Dubrovnik.

Kollektivtrafik

Dubrovnik har ett bra nätverk av stadsbussar. Bussbolaget Libertas har exceptionellt moderna bussar som tar en till alla platser i staden. Bussar till andra städer i Kroatien avgår från den centrala busstationen. Man kan köpa en biljett till stadsbussarna som är giltig i en timme överallt i staden. Att köpa biljett på bussen är något dyrare. Biljetter som gäller en hel dag finns också att köpa.

Trafik och parkering

Den gamla delen av stadskärnan är helt fri från trafik (med undantag för stadsbussarna) och därför är det omôjligt att köra omkring. Det är emellertid inte heller nödvändigt att köra bil eftersom det är enkelt att utforska Dubrovniks centrum till fots, även om det är ganska brant här och var. Att hitta parkeringsplats utanför stadens centrum är svårt, särskilt under sommarmånaderna när de flesta parkeringsplatser ständigt är upptagna. Hur som helst är en hyrbil ett utmärkt transportmedel om man vill utforska området runt Dubrovnik.

Hotell

Dubrovnik har ett stort utbud av hotell i alla prisklasser. Den högsta kategorin är särskilt väl representerad: 9 av Kroatiens 15 lyxigaste hotell ligger i Dubrovnik! Hotellen är något dyrare än i resten av Kroatien.

Externa källor

För mer information om Dubrovnik rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Nova Rent a Car
 • Active Car Rental
 • Autounion Car Rental
 • Avant Car
 • Sixt
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Budget
 • ORYX Rent A Car
 • FireFly Car Rental
 • Avis
 • Unirent Car Rental
 • Fleet Rent a car
 • Carwiz rent a car
 • Global Rent a Car
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • SurPrice car rentals
 • Fast Mobility
 • Your Rent
 • NÜ Car Rentals
 • Nur Rent a car
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kroatien
 3. Biluthyrning Dubrovnik