• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Karpathos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Karpathos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Karpathos

EasyTerra Biluthyrning Karpathos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Karpathos

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Karpathos

Biluthyrningserbjudanden i Karpathos

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Karpathos.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Full-size
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Karpathos

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Karpathos med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Från SEK 155 / dag
 • Alamo

  8.5 (7824)
  Från SEK 183 / dag
 • Budget

  8.4 (8922)
  Från SEK 236 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (380)
  Från SEK 267 / dag
 • Thrifty

  8.4 (4785)
  Från SEK 267 / dag
 • Volta4u

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6097)
  Från SEK 305 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 227 / dag
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.6 (5293)
  Från SEK 271 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  7.5 (396)
  Från SEK 234 / dag
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Karpathos?

Karpathos – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Karpathos), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Karpathos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Karpathos). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Karpathos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Karpathos), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Karpathos), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Karpathos) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Karpathos) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Karpathos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Karpathos - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Karpathos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Karpathos

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Karpathos, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Karpathos

EasyTerra Biluthyrning Karpathos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Karpathos

Inledning

Karpathos är huvudstaden på den grekiska ön med samma namn. Staden kallas även för Pigadia. På grund av sitt isolerade läge så är många traditionella seder fortfarande vanliga på ön. Detta märks till exempel på de traditionella folkdräkterna och under den årliga färgsprakande Panagiafestivalen (Marie himmelsfärd).

Befolkning

Hela ön har över 6000 invånare, av vilka ungefär hälften bor i huvudstaden. Under sommarmånaderna är antalet människor på Karpathos betydligt högre på grund av turisterna som besöker ön.

Geografiskt läge

Ön ligger mellan Kreta and Rhodos. Huvudstaden ligger på den sydöstra delen av ön. Karpathos stad är omgiven av små städer, som till exempel Menetes, Arkasa, Aperi, Volada, Othos och Pyles.

Ekonomi

Turismen på Karpathis är huvudsakligen koncentrerad till huvudstaden. Så ekonomi är mycket beroende av inkomsten från turister. Traditionella inkomstkällor inkluderar fiske, tillverkning av olivolja och getost, samt odling av citrusfrukt. Det finns även många färjeförbindelser till andra grekiska öar. 

Flygplatser

Karpathos flygplats är belägen på öns sydligaste punkt, åtta kilometer sydväster om Karpathos stad. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via den slingrande vägen till den lilla byn Kipos. Vägen till flygplatsen är skyltad.

Kollektivtrafik

Öns främsta busstation ligger i Karpathosstad. Det finns en regelbunden förbindelse till Karpathos och till de populära städerna.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att upptäcka ön Karpathos. Man bör vara varse om de smala, slingrande vägarna och den dåliga skyltningen. Lyckligtvis är ön så liten att man knappast kan köra vilse. Man bör också se upp för djur på vägen. 

Hotell

Karpathos stad är öns turistcentrum. Därför är det ingen brist på logi. Under sommarmånaderna är ön mycket välbesökt och många hotell stänger under vintern. Därför rekommenderar vi alltid att man bokar sitt hotellrum i god tid före resan.

Externa källor

För mer information rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Budget
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Volta4u
 • Hertz
 • Enterprise
 • Sixt
 • Avis
 • Yours Carrental
 • Carwiz rent a car
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Karpathos