• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Beauvais

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Beauvais på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Beauvais

EasyTerra Biluthyrning Beauvais är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Beauvais

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Beauvais.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Beauvais

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Beauvais med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Från SEK 352 / dag
 • Avis

  8 (5289)
  Från SEK 312 / dag
 • Alamo

  8 (7817)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Från SEK 349 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3783)
  Från SEK 355 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2945)
  Från SEK 282 / dag
 • Hertz

  7.6 (6087)
  Från SEK 310 / dag
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.4 (4776)
  Från SEK 355 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.6 (8909)
  Från SEK 294 / dag
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Beauvais?

Beauvais – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Beauvais), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Beauvais) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Beauvais). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Beauvais) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Beauvais), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Beauvais), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Beauvais) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Beauvais) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Beauvais) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Beauvais) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Beauvais) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Beauvais) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beauvais – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Beauvais) är September den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Beauvais

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Beauvais, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Beauvais

EasyTerra Biluthyrning Beauvais jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

57 Rue d'Amiens

Platsinformation för Beauvais

Inledning

Beauvais är en charmig gammal stad i norra Frankrike med en turbulent historia. Staden var ofta lekboll i krig mellan engelsmän och fransmän. Framför rådhuset finns en staty av Jeanne Hachette, den lokala hjälten som besegrade hertigen av Burgund Karl den djärve 1472. Den storslagna katedralen Saint-Etienne utgör stadens hjärta. Det finns även många intressanta museer.

Befolkning

Staden har 60 000 invånare. Om man räknar med förorterna stiger invånarantalet till 100 000.

Geografiskt läge

Beauvais är belägen i norra Frankrike, vid den lilla floden Thérain, i Department Oise. Paris ligger 9 mil söder om Beauvais.

Ekonomi

Sedan 1664 har Beauvais varit känt för sin tapettillverkning. Förutom detta tillverkar man produkter av ull och bomull. Dessutom är staden centrum för kornhandel och det finns också en del kemisk industri och maskinindustri.

Flygplatser

Den lilla flygplatsen Beauvais Tillé flygplats (4 kilometer nordost om staden) används främst av lågprisflygbolag som ett alternativ till Paris flygplats.

Kollektivtrafik

Beauvais har ett bra nätverk av busslinjer. Hur som helst bör man vara uppmärksam på att vissa bussar inte går nattetid. De allmänna transportmedlen är gratis för dem som är under 18 och över 60.

Trafik och parkering

Trafiken i Beauvais är inte särskilt intensiv. Det är enkelt att köra runt i hyrbil för att besöka sevärdheter i och utanför staden.

Det finns flera olika parkeringsplatser och garage där man kan parkera gratis. Det finns också några parkeringsplatser där man bör betala, till exempel vid katedralen och Maréchal Foch.

Man kan också parkera på gatan, men var uppmärksam på färgerna som anger de olika parkeringszonerna. Den dyraste zonen är markerad med rött, den som är mittemellan med orange och den billigaste med grönt.

Hotell

Beauvais har ett ganska bra hotellutbud, men det finns inga fyra- eller femstjärniga hotell. Förutom de hotell som är belägna i centrum, finns det några hotell längs nationalvägen (Route Nationale 1) som leder till flygplatsen.

Externa källor

För mer information om Beauvais, rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Avis
 • Alamo
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Beauvais