Biluthyrning Biarritz Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Biarritz Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Biarritz Airport.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Biarritz Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Biarritz
  4. Biarritz Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Biarritz Airport

Biarritz flygplats i ett nötskal

Biarritz flygplats betjänar tre städer i sydvästra Frankrike och dess fullständiga namn är därför Biarritz - Anglet - Bayonne flygplats. Flygplatsen är inte bara ingångsporten till stränderna på atlantkusten, men också till de västra Pyrenéerna och det spanska Baskien. 

Flygplatsen ligger 5 kilometer sydost om Biarritz centrum och 7 kilometer sydväst om Bayonne. Det finns ingen direkt tågförbindelse med flygplatsen, men det går bussar till tågstationerna i Biarritz och Bayonne. En gång om dagen går det en buss till San Sebastián i Spanien. Precis söder om flygplatsen ligger motorvägen A63 och flygplatsen är därför lätt att nå med bil. 

Flygplatsen har ingen större mängd butiker och restauranger. Det finns dock en Quicksilver-butik som säljer vindsurfingutrustning. I terminalen finns det en VIP-lounge och det finns också två mötesrum. Hotel Campanile som ligger precis vid flygplatsen har också ett mötesrum, men för omfattande affärsfaciliteter får man vända sig till hotellen i Biarritz centrum. Andra faciliteter på Biarritz flygplats är bland annat bankomater och trådlöst internet. 

Inom flygindustrin anges Biarritz flygplats med förkortningarna BIQ (IATA flygplatskod) och LFBZ (ICAO flygplatskod).

Länk till Biarritz flygplats officiella webbsida.

Andra biluthyrningsplatser i Biarritz

Utöver Biarritz Airport i Biarritz jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Biarritz:

Järnvägsstationer