• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Annecy Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Annecy Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Annecy Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Annecy Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Annecy Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Annecy Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Annecy Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.2 (7817)
  Från SEK 375 / dag
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Från SEK 230 / dag
 • Europcar

  8.1 (7221)
  Från SEK 366 / dag
 • Avis

  7.9 (5289)
  Från SEK 625 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Från SEK 304 / dag
 • Hertz

  7.6 (6087)
  Från SEK 405 / dag
 • Budget

  7.5 (8909)
  Från SEK 594 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Annecy Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Annecy Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Annecy Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Annecy Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Annecy Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Annecy Järnvägsstation), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Annecy Järnvägsstation), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Annecy Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Annecy Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Annecy Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Annecy Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Annecy Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Annecy Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Annecy Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Annecy Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Annecy

Utöver Annecy Järnvägsstation i Annecy jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Annecy:

Platsinformation för Annecy Järnvägsstation

Allmän information

Annecy järnvägsstation byggdes 1866. Det är slutstationen på TVG-linjen Paris Gare de Lyon - Annecy. Staden är belägen i departementet Haute-Savoie och har Alperna som bakgrund i sydöstra Frankrike. Annecy ligger 3,5 mil från Genève vid den stora sjön (Lac d’Annecy). Eftersom det finns många små kanaler och floden Thiou, som rinner rakt genom staden och det medeltida Palais de l’Ile, så känner man sig som om man vore i Venedig.

Transport

Taxibilar som tillhör företaget Annecy Taxis hittar man på stationstorget. Man ringer 04 50 45 05 67 för att beställa taxi. Ett flertal bussar stannar utanför stationen. Det finns även flera alternativ om man vill hyra bil i Annecy. Man hittar ett flertal biluthyrningsföretag på stationens första våning och mitt emot stationen. Man kan även hyra cyklar på Annecy järnvägsstation hos företaget Velonecy (Tel. 04 50 51 38 90). Cyklar hyrs ut på vänster sida när man går ut ur stationen, på Rue de l'Industrie. Det finns en parkeringsfacilitet under järnvägsstationen. 

Service

Det finns en informationsdisk i centralhallen. Förutom reseinformation och ett kontor för förlorade och upphittade föremål finns det speciell service för handikappade resenärer. Stationen har även bagagevagnar, toaletter, bankomat, telefonautomater, brevlådor, en passfotoautomat och kopieringsmaskiner. 

Restauranger

Om man är hungrig finns Restaurant l'Alizee. Restaurangen är öppen från klockan 06.00 till 20.00. L'Alizee öppnar en halvtimme senare på söndagar och helgdagar.

Affärer

Det finns en Relay-kiosk på stationens första våning. Denna internationella kedja har ett stort utbud av magasin, tidningar, böcker, snacks, etc. 

Öppettider

Stationens öppettider är från klockan 04.30 till 21.00.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 • Enterprise
 • Hertz
 • Budget