• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Brasilia International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Brasilia International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Brasilia International Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Brasilia International Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Brasilia International Airport.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Hyrbilsalternativ i Brasilia International Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Brasilia International Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.3 (6097)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (31)
  Från SEK 238 / dag
 • Budget

  7.8 (8922)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.7 (7231)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Movida

  7.7 (7)
  Från SEK 181 / dag
 • Alamo

  7.4 (7824)
  Från SEK 280 / dag
 • Unidas

  5.2 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Brasilia International Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Brasilia International Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Brasilia International Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Brasilia International Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Brasilia International Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Brasilia International Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Brasilia International Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Brasilia International Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Brasilia International Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Brasilia International Airport) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Brasilia International Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Brasilia International Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brasilia International Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Brasilia International Airport) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Brasilia International Airport

Platsinformation för Brasilia International Airport

Brasília flygplats i ett nötskal

Brasília flygplats fullständiga namn är Brasília Presidente Juscelino Kubitschek internationella flygplats och är uppkallad efter den president som var hjärnan bakom Brasiliens nya huvudstad.

Flygplatsen ligger 1,1 söder om Brasílias centrum, i stadens södra förorter. Tunnelbanelinje 1 förbinder stadens centrum med flygplatsen och det finns dessutom bra bussförbindelser. Den brasilianska huvudstaden är en planerad stad och infrastrukturen är utmärkt. Flygplatsen är därför lätt att nå med bil: från centrum leder två motorvägar (DF-002 och DF-003) till DF-047 som går till flygplatsen. Vägen är tydligt skyltad. 

Flygplatsen har ett vackert och omfattande shoppingområde: det finns inte mindre än 140 butiker och det finns också ett stort urval av restauranger, kaféer och (snack) barer. Konstigt nog för en internationell flygplats nära en huvudstad är affärsfaciliteterna begränsade till en VIP-lounge. För att hyra mötes- eller konferensrum måste man vända sig till affärshotellen i Brasília. Trådlöst internet finns tillgängligt och andra faciliteter på Brasília flygplats är bland annat banker, bankomater, växlingskontor, resebyråer och en biograf. 

Inom flygindustrin anges Brasília flygplats med förkortningarna BSB (IATA flygplatskod) och SBBR (ICAO flygplatskod).

Länk till Brasília flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Localiza Car Rentals
 • Budget
 • Europcar
 • Movida
 • Alamo
 • Unidas
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Brasilia
 4. Brasilia International Airport