• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Curitiba

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Curitiba på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Curitiba

EasyTerra Biluthyrning Curitiba är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Curitiba

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Curitiba.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Curitiba

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Curitiba med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Movida

  8.7 (11)
  Från SEK 191 / dag
 • Localiza Car Rentals

  8.3 (36)
  Från SEK 213 / dag
 • Alamo

  7.3 (8619)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unidas

  Inga omdömen
  Från SEK 171 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (402)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.5 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.6 (1921)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Foco

  7.2 (33)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Curitiba?

Biluthyrningsföretag i och omkring Curitiba

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än Curitiba, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Curitiba

EasyTerra Biluthyrning Curitiba jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Rua 24 De Maio

Platsinformation för Curitiba

Inledning

Curitiba är huvudstaden i den brasilianska delstaten Paraná i den södra delen av landet. Den har ett vackert renoverat gammalt centrum (cidade velha), där det varje söndag hålls en stor konst- och konsthantverksmarknad som lockar tusentals besökare.

Befolkning

Staden har 1,8 miljoner invånare och är en verklig smäldegel av olika kulturer. Förutom de som härstammar från portugisiska kolonisatörer och afrikanska slavar, så bor det i staden människor som härstammar från andra invandrare, från till exempel Polen, Tyskland, Italien och Ukraina.

Geografiskt läge

Curitiba är belägen i södra Brasilien på en höjd av 934 meter. Öster om staden ligger bergskedjan Serro do Mar. På grund av dessa berg så regnar det mycket i Curitiba, omkring 1 500 millimeter om året. På vintern kan det vara ganska kallt; det är landets kallaste stad främt på grund av dess höga läge.

Ekonomi

Curitiba är ett centrum för industri och handel. Biltillverkning spelar en stor roll i den lokala ekonomin, liksom (finansiell) service. Omkring två miljoner människor besöker staden varje år och på grund av det så lever många invånare av turismen.

Flygplatser

Curitiba flygplats, Aeroporto Afonso Pena, är belägen 1,7 mil sydöster om stadens centrum i Sao José dos Pinhais. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil från Curitibas centrum. Först kör man till Jardim Botanico och sedan via Rod, Curitiba Paranaguá och Roan. Contorno Leste (som utgör en del av ringvägen runt staden) går till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Curitiba har ett mycket effektivt kollektivtrafikssystem, med snabba bussar som kör i speciella bussfiler. De långa ledbussarna stannar vid upphöjda plattformer, vilket gör på- och avstigning enkelt även för handikappade människor. Det finns även en speciell turistbuss som stannar vid över tjugo platser av intresse.  

Trafik och parkering

Även om Curitibas gatunät är välorganiserat, så är det inte enkelt att ta sig runt. Detta är på grund av de många enkelriktade gatorna och de filer som är reserverade för bussar i centrum. Det är inte svårt att hitta en parkeringsplats i stadens centrum, men det finns ett flertal parkeringsgarage (platserna är skyltade) där man kan parkera sin bil.

Hotell

Staden har ett brett urval av logi. Särskilt budgetkategorierna är väl representerade, men man kan även hitta rum i medelklass eller lyxhotell, eller i lägenhetsbyggnader.

Externa källor

För mer information angående Curitiba, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Movida
 • Localiza Car Rentals
 • Alamo
 • Unidas
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Foco
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Curitiba