• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Coolangatta

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Coolangatta på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Coolangatta

EasyTerra Biluthyrning Coolangatta är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Coolangatta

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Coolangatta.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Coolangatta

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Coolangatta med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7915)
  Från SEK 653 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.3 (4896)
  Från SEK 638 / dag
 • Europcar

  7.8 (7334)
  Från SEK 831 / dag
 • Hertz

  7.9 (6171)
  Från SEK 938 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.7 (115)
  Från SEK 490 / dag
 • Bargain Car Rentals

  7.4 (17)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.3 (9008)
  Från SEK 723 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 1 056 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ace Rental Cars

  7.2 (13)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alpha Car Hire

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5354)
  Från SEK 950 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Coolangatta?

Coolangatta – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Coolangatta) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Coolangatta). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Coolangatta) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Coolangatta), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Coolangatta), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Coolangatta) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Coolangatta) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Coolangatta) är Juli den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Coolangatta) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Coolangatta) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Coolangatta – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Coolangatta) är Juli den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Coolangatta

Om du letar efter en hyrbil i Australien, men i en annan stad än Coolangatta, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Australien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Australien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Coolangatta

EasyTerra Biluthyrning Coolangatta jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Coolangatta

Inledning

Coolangatta är Gold Coast Citys sydligaste förort, på den australienska östkusten. Namnet är något bisarrt: platsen är uppkallad efter skonaren Coolangatta som förolyckades här under en våldsam storm 1846. Coolangatta och dess omgivningar är ett populärt semestermål på grund av Guldkustens stränder.

Befolkning

Staden har över 5000 invånare.

Geografiskt läge

Coolangatta är belägen på Australiens östkust, precis inom Queenslands gräns (men delar av flygplatsens start- och landningsba ligger i New South Wales). Coolangatta har ett fuktigt, subtropiskt klimat med mest nederbörd i mars. Coolangatta utgör egentligen en grupp tillsammans med Tweed Heads, men denna 'tvillingstad' ligger i New South Wales.

Ekonomi

Precis som Tweed Heads, har Coolangatta en stor fiskekolloni och svärdfisk är därför en viktig ingrediens på restaurangerna och hotellen för turister. Turism är en annan viktig inkomstkälla. Många pensionerade australiensare väljer också att bosätta sig på Guldkusten.

Flygplatser

Flygplatsen var en gång i tiden uppkallad efter Coolangatta, men idag kallas den för Gold Coast flygplats. Den är belägen alldeles väster om Coolangatta, mellan Gold Coast Highway och Pacific Highway. Flygplatsen är därför enkel att nå med hyrbil.

Kollektivtrafik

Ett flertal bussar går längs Guldkusten, till exempel mellan Tweed Heads, Coolangatta och Surfers Paradise, men även till Kingscliff, West Tweed och Banora Point. Det finns en naturskön rutt som bussen till Murwillumbah kör. Varje timme går det även bussar till de mindre fullpackade stränderna Bogangar and Pottsville, söder om Coolangatta.

Trafik och parkering

Sedan Pacific Highway flyttades så är gatorna i centrum av Coolangatta (och Tweed Heads) mycket mindre trafikerade; det är inget problem att ta sig runt och inte heller att hitta en ledig parkeringsplats. Man bör dock tänka på att vissa gator är extremt branta. Andra resmål längs den australiska östkusten är enkla att nå med hyrbil via Gold Coast Highway och Pacific Highway.

Hotell

Eftersom det är en av Australiens populäraste badorter så har Coolangatta ingen brist på logi: pensionat, hotell, semesteranläggningar och lägenheter. Vi rekommenderar att man bokar sitt logi i god tid om man ska besöka Guldkusten under sommarmånaderna (i Australien: november till mars).

Externa källor

För mer information om Coolangatta, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Australian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • East Coast Car Rentals
 • Bargain Car Rentals
 • Budget
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Ace Rental Cars
 • Dollar Rent a Car
 • NÜ Car Rentals
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Australien
 3. Biluthyrning Coolangatta