Biluthyrning Las Vegas Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Las Vegas Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Las Vegas Airport.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Las Vegas Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning USA
  3. Biluthyrning Las Vegas
  4. Las Vegas Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Las Vegas Airport

Las Vegas McCarran flygplats i ett nötskal

Las Vegas McCarran flygplats är belágen åtta kilometer från hasardspelens stad. Det är en av de tio mest trafikerade flygplatserna i USA. Las Vegas tar emot mer än 30 miljoner passagerare varje år. Flygplatsen är uppkallad efter en lokal politiker. Det finns två terminaler som är anslutna till varandra genom en gratis buss.

En flygbuss går frå flygplatsen till Las Vegas järnvägsstation. Dessutom är flygplatsen enkel att nå med bil eller buss. Det finns en enspårig järnväg som går längs många hotell. Det finns ett stort utbud av logi nära flygplatsen.

Det finns ett stort utbud av butiker och restauranger. Flygplatsen erbjuder ett flertal businessfaciliteter, inklusive trådlöst internet och stånd där man kan använda datorer gratis. Det finns ett VIP-rum, en service för snabb incheckning, bankomater och växelkontor. Det finns ett flertal museer på flygplatsen, inklusive ett flygmuseum och ett konstmuseum.

Inom flygindustrin anges Las Vegas McCarran flygplats med förkortningarna LAS (IATA flygplatskod) och KLAS (ICAO flygplatskod).

Länk till Las Vegas McCarran flygplats officiella webbsida.