• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Nerja

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nerja på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nerja

EasyTerra Biluthyrning Nerja är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Nerja

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nerja med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.1 (3470)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (3545)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.3 (8336)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.4 (6111)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Platsinformation för Nerja

Inledning

Nerja är en badort på Costa del Sol, men skiljer sig totalt från de flesta andra turistorter i regionen. Det finns inga höga och fula lägenhetsbyggnader i Nerja. Platsen har bevarat sin autentiska spanska småstadsatmosfär, även om de flesta ursprungliga invånarna (fiskare) har övergett platsen. I närheten av staden finns berömda grottor med primitiva målningar.

Befolkning

Staden har ungefär 22 000 invånare, inklusive ett stort antal pensionärer från nordeuropeiska länder.

Geografiskt läge

Nerja ligger på sydkusten i Spanien, fem mil öster om Málaga. I närheten hittar man vackra stränder, gömda i vikar. Norr om Nerja ligger Sierra de Burno.

Ekonomi

Socker var en gång i tiden den främsta jordbruksprodukten i den här regionen, men nuförtiden finns det stora avokadoodlingar nära Nerja. Andra (sub) tropiska frukter odlas också, som till exempel mango och papaya. Turismen är den främsta inkomstkällan i staden. Turister från norra Europa tillbringar vintern här eller bor i Nerja permanent så ekonomin baserar sig på deras konsumtion.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Málaga flygplats, över 5,5 mil väster om Nerja. Den är enkel att nå med hyrbil via motorväg A-7 som går alldeles norr om Nerja och som ansluter Málaga till Almería.

Kollektivtrafik

Staden har två busslinjer: båda har sin främsta hållplats vid Riu Monica Hotel på stranden. Det finns även regionala bussar till platser i närheten, bland annat till grottorna i Nerja, Málaga, Almunecar, Granada och Almería.

Trafik och parkering

Nerjas centrum består av smala gator och många av dem är enkelriktade. Det är inte lätt att hitta en ledig parkeringsplats i centrum, men det finns även två stora parkeringsplatser där man kan parkera sin hyrbil. En av dem ligger vid Calle La Cruz, alldeles i centrum; den andra ligger fem minuters promenad från centrum vid Prol Carabeo.

Hotell

Nerja har ett mycket stort utbud av logi. För de som vill stanna längre finns det många lägenheter att hyra, vilket man märker på det stora antalet mäklare i staden. Det finns även enkla pensionat och medelklass hotell, men inga lyxhotell.

Externa källor

För mer information om Nerja rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Nerja