• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Alicante Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alicante Järnvägsstation på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alicante Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Alicante Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Alicante Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Alicante Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Alicante Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.5 (7786)
  Från SEK 166 / dag
 • Sixt

  8.4 (2832)
  Från SEK 261 / dag
 • Avis

  8.2 (5264)
  Från SEK 204 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4745)
  Från SEK 175 / dag
 • Budget

  8.1 (8855)
  Från SEK 177 / dag
 • Europcar

  8 (7177)
  Från SEK 207 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.9 (390)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1688)
  Från SEK 166 / dag
 • OK Rent a car

  7.9 (901)
  Från SEK 107 / dag
 • Flizzr

  7.8 (265)
  Från SEK 260 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Från SEK 196 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3762)
  Från SEK 177 / dag
 • Hertz

  7.6 (6046)
  Från SEK 232 / dag
 • Centauro

  7.6 (4380)
  Från SEK 129 / dag
 • Rhodium Car Rental

  7 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.9 (5003)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Alicante Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Alicante Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Alicante Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Alicante Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Alicante Järnvägsstation) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Alicante Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alicante Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Alicante Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Alicante Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Alicante

Utöver Alicante Järnvägsstation i Alicante jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Alicante:

Platsinformation för Alicante Järnvägsstation

Allmän information

Alicante är en av de mest välkända badorterna på Costa Blanca i Spanien. Alicante järnvägsstation kallas för Alicante Terminal men lokalbefolkningen brukar också säga RENFE-stationen när de pratar om den. Stationen invigdes 1858 när det första tåget anlände från Madrid.

Transportmedel

Stationen är belägen bara 200 meter från Medelhavet. Om man inte bara vill besöka de många stränderna utan även de vackra omgivningarna så finns det taxi och bussar vid den södra utgången. Man kan även hyra cyklar vid stationen. Om man vill fortsätta resan vidare i Alicante med hyrbil kan man också gå till stationen. Biluthyrningsfirmorna AVIS, Europcar och National finns här. 

Service

Den lokala turistbyrån hittar man vid stationens södra utgång. Förutom reseinformation så finns det en polis som övervakar stationen och det finns en bankomat och ett växelkontor. Det finns även Wi-Fi och ett postkontor. 

Restauranger

Det finns ett café och man kan välja mellan tre restauranger om man vill få något att äta och dricka.

Affärer

Stationen har ett flertal butiker, bland annat en modebutik, en presentaffär och en Relay-kiosk där man kan köpa tobak, tidningar och böcker.

Öppettider

Alicante järnvägsstation är öppen varje dag från klockan 05.45 till 23.45.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • OK Rent a car
 • Flizzr
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Centauro
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar