Biluthyrning Alicante Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alicante Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alicante Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Alicante
 4. Alicante Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Alicante Järnvägsstation

Allmän information

Alicante är en av de mest välkända badorterna på Costa Blanca i Spanien. Alicante järnvägsstation kallas för Alicante Terminal men lokalbefolkningen brukar också säga RENFE-stationen när de pratar om den. Stationen invigdes 1858 när det första tåget anlände från Madrid.

Transportmedel

Stationen är belägen bara 200 meter från Medelhavet. Om man inte bara vill besöka de många stränderna utan även de vackra omgivningarna så finns det taxi och bussar vid den södra utgången. Man kan även hyra cyklar vid stationen. Om man vill fortsätta resan vidare i Alicante med hyrbil kan man också gå till stationen. Biluthyrningsfirmorna AVIS, Europcar och National finns här. 

Service

Den lokala turistbyrån hittar man vid stationens södra utgång. Förutom reseinformation så finns det en polis som övervakar stationen och det finns en bankomat och ett växelkontor. Det finns även Wi-Fi och ett postkontor. 

Restauranger

Det finns ett café och man kan välja mellan tre restauranger om man vill få något att äta och dricka.

Affärer

Stationen har ett flertal butiker, bland annat en modebutik, en presentaffär och en Relay-kiosk där man kan köpa tobak, tidningar och böcker.

Öppettider

Alicante järnvägsstation är öppen varje dag från klockan 05.45 till 23.45.

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Alicante

Utöver Alicante Järnvägsstation i Alicante jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Alicante:

Flygplatser