• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Philipsburg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Philipsburg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Philipsburg

EasyTerra Biluthyrning Philipsburg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Philipsburg

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Philipsburg.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Philipsburg

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Philipsburg med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.6 (7824)
  Från SEK 484 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Från SEK 317 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5293)
  Från SEK 352 / dag
 • Europcar

  7.9 (7231)
  Från SEK 378 / dag
 • Hertz

  7.9 (6097)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2875)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.5 (4785)
  Från SEK 476 / dag
 • Budget

  7.4 (8922)
  Från SEK 517 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Från SEK 569 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Från SEK 353 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Best Buy - Rent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Philipsburg?

Philipsburg – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Philipsburg), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Philipsburg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Philipsburg). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Philipsburg) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Philipsburg), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Philipsburg), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Philipsburg) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Philipsburg) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Philipsburg) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Philipsburg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Philipsburg) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Philipsburg - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Philipsburg) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Philipsburg

Om du letar efter en hyrbil i Saint Martin, men i en annan stad än Philipsburg, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Saint Martin-sidan, där du kan välja i vilken stad i Saint Martin du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Philipsburg

EasyTerra Biluthyrning Philipsburg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

17 Simpson Bay Road
31 Sr. Modesta Road
Little Bay Rd

Platsinformation för Philipsburg

Inledning

Philipsburg är huvudstaden i Saint Martin, på den holländska delen av denna ö i Karabiska havet. Ön tillhörde de Nederländska Antillerna fram till den 10:e oktober 2010 då den blev ett separat land inom kungariket Nederländerna. Den är en populär turistdestination särskilt för amerikanare.

Befolkning

Bara 1500 människor bor i Philipsburg och därför har 'staden' en ganska lantlig karaktär.

Geografiskt läge

Philipsburg är belägen på den södra delen av ön på en smal landremsa med en saltvattenssjö i norr och och havet på andra sidan. På detta sätt var det enkelt att skeppa iväg saltet som utvanns ur sjön. Man vill använda en del av saltsjön för att skapa en plats för Philipsburgs tillväxt. Det finns fortfarande några träbyggnader i Philipsburg från 1700-talet, bland annat ett före detta tingshus. Fort Amsterdam på en halvö, väster om staden är också värt ett besök.

Ekonomi

Även om ön är uppdelad i en fransk och en holländsk del så finns det ingen egentlig gräns. Alla på ön kan göra som de vill. Detta har gjort att turismen på ön stimulerats mycket. Den holländska delen är mer utvecklad, med semesteranläggningar, andelslägenheter och casinon. De sistnämnda saknas på den franska sidan, men här är öns naturliga skönhet den främsta attraktionen, samt även en nudiststrand. Många kryssningsfartyg förtöjer i Philipsburgs hamn.

Flygplatser

Saint Martins flygplats är belägen på den holländska delen och kallas för Prinsessan Juliana internationella flygplats. Den ligger alldeles bakom Maho Beach i väster. På grund av den korta start- och landningsbanan så glider planen över stranden, vanligtvis på en höjd av 20 meter, men ibland ännu lägre. Flygplatsen ligger över en mil (via väg) väster om stadens centrum och kan nås med hyrbil via den slingrande vägen längs sydkusten. 

Kollektivtrafik

Philipsburg är så liten att det inte behövs kollektivtrafik. Det finns emellertid bra offentlig busstransport till andra platser på ön med minibussar. De flesta minibussar går mellan Philipsburg och Marigot, huvudstaden i den franska delen.

Trafik och parkering

Det finns ett fåtal parkeringsplatser i Philipsburgs centrum och på några gator är det förbjudet att parkera under vissa tider på dagen. Det är inte alltid tydligt angivet. Det är ofta inbrott i bilar så man bör inte lämna några värdeföremål i sin hyrbil, inte ens i bagaget. Vägarna på Saint Martin är ganska smala och vägen mellan de två 'huvudstäderna', Philipsburg och Marigot är extremt trafikerad.

Hotell

Saint Martin har ett stort utbud av logi, men det är definitivt inte en ö med budgetpriser. Under högsäsongen (från december till april) kostar det billigaste hotellrummet omkring US$ 100 plus turistservice och skatt. Under lågsäsongen är priserna betydligt lägre.

Externa källor

För mer information angående Philipsburg rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
 • Språk
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Budget
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • addCarRental
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Best Buy - Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Saint Martin
 3. Biluthyrning Philipsburg