• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Podgorica

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Podgorica på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Podgorica

EasyTerra Biluthyrning Podgorica är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Podgorica

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Podgorica

Biluthyrningserbjudanden i Podgorica

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Podgorica.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Podgorica

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Podgorica med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Carwiz rent a car

  8.3 (408)
  Från SEK 402 / dag
 • Alamo

  8.2 (7920)
  Från SEK 454 / dag
 • Enterprise

  8.1 (1712)
  Från SEK 462 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Från SEK 442 / dag
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Från SEK 468 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Från SEK 251 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.7 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.4 (456)
  Från SEK 328 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.3 (448)
  Från SEK 418 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Från SEK 390 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1717)
  Från SEK 404 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.1 (5359)
  Från SEK 384 / dag
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Från SEK 422 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Från SEK 281 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (9014)
  Från SEK 371 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autounion Car Rental

  8.4 (53)
  Från SEK 363 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Podgorica?

Podgorica – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Podgorica), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Podgorica) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Podgorica). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Podgorica) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Podgorica), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Podgorica), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Podgorica) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Podgorica) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Podgorica) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Podgorica) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Podgorica) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Podgorica) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Podgorica) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Podgorica - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Podgorica) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Podgorica

Om du letar efter en hyrbil i Montenegro, men i en annan stad än Podgorica, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Montenegro-sidan, där du kan välja i vilken stad i Montenegro du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Podgorica

EasyTerra Biluthyrning Podgorica jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Podgorica

Inledning

Podgorica är huvudstad i Montenegro. Namnet betyder 'under den lilla kullen', en anspelning på de många kullarna norr om staden. När Montenegro fortfarande var en del av Jugoslavien hette staden Titograd, efter den forna jugoslaviska diktatorn Tito. 

Befolkning

Staden har över 150 000 invånare, mer än en fjärdedel av Montenegros hela befolkning. 

Geografiskt läge

Podgorica är centralt beläget i Montenegro, där floderna Ribnica och Morača rinner samman. Den montenegrinska staden är också omgiven av mycket vatten: floderna Zeta, Cijevna, Sitnica och Mareza samt Skadarsjön. Staden ligger vid foten av kullen Gorica (efter vilken staden har sitt namn). Andra höjder i närheten, huvudsakligen norr om staden, är Malo brdo, Velje brdo, Ljubović och Čardak.

Ekonomi

Under det jugoslaviska herraväldet flyttade man många huvudsakligen tyngre industrier till staden. Efter att Federationen Jugoslavien rasat samman blev det svårt för många av de här fabrikerna och en del fick läggas ner. Två av de största fabrikerna som finns kvar är alumniniumsmältverket KAP och AD Plantaže, ett företag som producerar vin och konjak. Andra ekonomisektorer på uppåtgående är finansiella tjänster, telekommunikation och byggande. 

Flygplatser

Podgoricas flygplats ligger en mil söder om stadens centrum. Podgorica flygplats är lätt att nå med hyrbil. Från stadens centrum följer man E-65 söderut. Avfarten mot flygplatsen är precis efter aluminiumsmältverket. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i Podgorica består av busslinjer som körs av ett flertal privata företag. Lokalbefolkningen föredrar att använda taxi vans som är snabbare och inte mycket dyrare. 

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta i Podgorica med hyrbil. Staden har en regelbunden gatuplanering och vägarna är i hyfsat gott skick. Vägskyltningen skulle dock kunna vara bättre. I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan. Podgoricas parkeringsvakter bogserar bort bilar med en gång när de har överskridit tidsgränsen för parkering eller är felparkerade!

Hotell

Det finns ett ganska bra logiutbud i och runt om Podgorica. Längs de viktigaste vägarna i utkanten av staden hittar man många billiga hotell. Lyxigare boende hittar man i stadens centrum. I allmänhet behöver man inte boka hotellrum i Podgorica långt i förväg. 

Externa källor

För mer information om Podgorica rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Albanian, Bosnian, Croatian, Serbian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Carwiz rent a car
 • Alamo
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Payless Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • InterRent
 • Avis
 • addCarRental
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Goldcar
 • Active Car Rental
 • Budget
 • Nur Rent a car
 • Autounion Car Rental
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Montenegro
 3. Biluthyrning Podgorica