• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Menton

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Menton på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Menton

EasyTerra Biluthyrning Menton är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Menton

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Menton med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.5 (8425)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (3626)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (6200)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Menton

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Menton, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Menton

EasyTerra Biluthyrning Menton jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

9 Avenue Thiers

Platsinformation för Menton

Inledning

Av alla badorter på Côte d'Azur, så är Menton antagligen den stad som har behållit sin aristokratiska stil bäst. Från och med 1800-talet byggde den europeiska aristokratin hotell, villor och palats som fortfarande pryder staden. Eftersom Menton är belägen nära den italienska gränsen, så är atmosfären snarare italiensk än fransk.

Befolkning

Staden har nästan 30 000 invånare.

Geografiskt läge

Menton är belägen i södra Frankrike längst österut på landets sydkust, mellan Monaco och gränsen till Italien. Staden har ett trevligt mikroklimat tack vare bergen i inlandet. På vintern är det ofta ett par grader varmare i Menton än på andra platser som ligger vid den franska delen av Medelhavet.

Ekonomi

Fram till 1990-talet var fiske viktigt i Menton, med det utplånades av en giftig alg (Caulerpa taxifolia) som angrep de lokala fiskevattnen. Menton är berömd som Citronstaden: många citroner och andra citrusfrukter odlas i omgivningarna och med dessa frukter bedrivs det handel i Menton. Turismen har stor betydelse: staden lockar inte bara badgäster utan även folk som övervintrar här eller har sitt andra hem här.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Nice Côte d'Azur flygplats, i en rak linje 2,7 mil sydväster om Menton. Den är enkel att nå med hyrbil. Från Mentons centrum kör man först norrut (flera olika vägar är möjliga) och sedan tar man motorväg A8 till flygplatsen. Avståndet är omkring fyra mil via väg och tar omkring 30 minuter. 

Kollektivtrafik

Det finns bra kollektivtrafik i Menton och dess omgivningar, som sköts av bolaget CARF en Bus. Förutom stadsbussar så går det bussar till destinationer som till exempel Nice och Cannes.

Trafik och parkering

Centrum, gamla stan, är huvudsakligen ett område för fotgängare. Det finns även många enkelriktade gator och därför måste man ofta köra en omväg för att komma till sitt resmål. Det är bäst att parkera sin hyrbil nära hamnen för att besöka den gamla stadskärnan.

Hotell

Menton har ett stort urval av logi. Det finns såklart många lyxhotell på en sådan 'aristokratisk' plats, men man hittar även logi i medelklass. I allmänhet ligger dessa inte precis vid havet, men på några få minuters promenad från stranden.

Externa källor

För mer information om Menton, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • ADA
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Menton