• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Arcachon Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Arcachon Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Arcachon Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Arcachon Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Arcachon Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Familjebuss

Hyrbilsalternativ i Arcachon Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Arcachon Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.8 (6050)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.1 (8231)
  Från SEK 305 / dag
 • Budget

  8.3 (9740)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.2 (33)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Arcachon Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Arcachon Järnvägsstation

Platsinformation för Arcachon Järnvägsstation

Allmän information

Arcachon järnvägsstation ligger nära stranden, 250 meter från Atlanten. Arcachon är belägen 5,5 mil sydväster om BordeauxFrankrike. För att ligga i Europa är det en ung stad, eftersom den grundades av Kejsare Napoleon III i maj 1857. Stadens huvudattraktion är Dune de Pyla, Europas största sanddyn som är hela tre kilometer lång, 500 meter vid och upp till 107 meter hög. Den är definitivt värd ett besök.

Transportmedel

Om man vill ta sig till stranden eller besöka stadens omgivningar så finns det taxi som drivs av företaget Born Taxi vid stationens sida; beställningar via tel. 05 56 83 88 88. Det finns även flera olika citybussar som går från stationen. De tar dig till exempel till Arcachons stränder. Det går bussar från klockan 06.00 till 22.00 och de är gratis inom stadens gränser. På vänster sida inuti centralhallen kan man hyra en bil för att utforska Arcachons omgivningar. Om man föredrar att förflytta sig på två hjul så kan man hyra cyklar, mopeder och motorcyklar mittemot stationen, hos Holiday Bikes och Loca Beach på Avenue du Général Leclerc, nummer 31 och 34. En tågbiljett ger dig 10 % rabatt hos båda företagen. 

Service

Inuti centralhallen kan man köpa biljetter, både från biljettkontor och biljettautomater. Förutom reseinformation och kontor för förlorade och upphittade föremål finns det toaletter, läskautomater, telefonautomater, passfotoautomat och kopieringsmaskin. Om man gillar Arcachon så finns det även en mäklarbyrå på stationen.

Affärer

Järnvägsstationen har en Relay-kiosk. Denna internationella kedja har ett stort utbud av litteratur, magasin, tidningar, böcker och liknande produkter. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Rent a car