• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Ivalo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ivalo på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ivalo

EasyTerra Biluthyrning Ivalo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Ivalo

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ivalo.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Ivalo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ivalo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.8 (8849)
  Från SEK 505 / dag
 • Sixt

  8.8 (2824)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.6 (4742)
  Från SEK 619 / dag
 • Avis

  8.4 (5258)
  Från SEK 565 / dag
 • Europcar

  8.4 (7171)
  Från SEK 539 / dag
 • Hertz

  8.3 (6042)
  Från SEK 598 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2916)
  Från SEK 685 / dag
 • addCarRental

  7.7 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.4 (1692)
  Från SEK 528 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ivalo?

Ivalo – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ivalo), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ivalo) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ivalo). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ivalo) är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ivalo), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ivalo), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ivalo) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ivalo) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ivalo) är Maj den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ivalo) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ivalo) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ivalo – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ivalo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Ivalo

Om du letar efter en hyrbil i Finland, men i en annan stad än Ivalo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Finland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Finland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ivalo

EasyTerra Biluthyrning Ivalo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Ivalo

Inledning

Ivalo är en by i finska Lappland, huvudsakligen känd för den populära turistdestinationen Saariselkä söder om staden, vilken lockar besökare både på vintern och på sommaren. 

Befolkning

Ivalo har nästan 4 000 invånare.

Geografiskt läge

Staden ligger i norra Finland, i landskapet Lappland omkring 30 mil norr om polcirkeln. Ivalo ligger utmed floden med samma namn, vilken rinner ut i sjön Inari, 2 mil norr om staden. Det är den näst största sjön i landet.

Ekonomi

Den lokala ekonomin bygger på turismen. Under vintermånaderna besöker folk regionen för vintersport (däribland turer med slädar som dras av renar eller grönlandshundar); under sommarmånaderna går turisterna på långa vandringar, fiskar eller till och med letar efter guldklimpar. 

Flygplatser

Stadens flygplats ligger över en mil sydväst om Ivalo. Ivalo flygplats är Finlands nordligaste flygplats och är lätt att nå med hyrbil via E75 (Rovaniementie) som går rakt genom staden. Saariselkä ligger över 2,5 mil söder om flygplatsen och kan också nås via E75. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i och runtom Ivalo är utmärkt. Det finns förbindelser med flera resmål i grannskapet, däribland rekreationsområdet Saariselkä och även längre norrut, till Nordkap i Norge. Det finns också en anslutning till Murmansk i Ryssland. Under vintermånaderna går det bussar till skidpisterna. 

Trafik och parkering

Ivalo är en liten by och man kan lätt ta sig runt i hyrbil. Det är gratis att parkera. Man bör tänka på att renar och älgar plötsligt kan gå över vägen. De är speciellt aktiva i skymningen. Speciella vinterdäck är obligatoriska från december till slutet av februari. 

Hotell

Själva staden Ivalo har ett litet logiutbud; det finns två hotell. De flesta övernattar därför inte i byn utan åker till rekreationsområdet Saariselkä där det finns utmärkta hotell. Här kan man också hyra lägenhet eller stuga. 

Externa källor

För mer information om Ivalo rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Sixt
 • Thrifty
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Green Motion
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Finland
 3. Biluthyrning Ivalo