• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Willemstad

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Willemstad på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Willemstad

EasyTerra Biluthyrning Willemstad är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Willemstad

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Willemstad

Biluthyrningserbjudanden i Willemstad

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Willemstad.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Willemstad

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Willemstad med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • BORIC CAR

  8.8 (1)
  Från SEK 467 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1691)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.7 (7817)
  Från SEK 386 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Från SEK 422 / dag
 • Europcar

  7.9 (7221)
  Från SEK 384 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 354 / dag
 • Hertz

  7.5 (6087)
  Från SEK 532 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.4 (8909)
  Från SEK 735 / dag
 • Avis

  7.1 (5289)
  Från SEK 481 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 628 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Willemstad?

Willemstad – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Willemstad), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Willemstad) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Willemstad). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Willemstad) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Willemstad), är April den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Willemstad), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Willemstad) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Willemstad) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Willemstad) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Willemstad) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Willemstad) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Willemstad – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Willemstad) är Juli den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Willemstad

Om du letar efter en hyrbil i Curaçao, men i en annan stad än Willemstad, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Curaçao-sidan, där du kan välja i vilken stad i Curaçao du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Willemstad

EasyTerra Biluthyrning Willemstad jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bermudaweg 5
Dr. Martin Luther King Boulevard, 78
Fokkerweg, Salina
Franklin D. Rooseveltweg 362
Franklin D. Rooseveltweg 449
Franklin D. Rooseveltweg 503
Hilton Resort Piscadera
Howard Johnson Hotel, Plaza Brion, Otrabanda
Jan Thiel Resort Area
Kaya Seru Mahuma 36-38
Landhuis Blauw z/n
Lions Dive Hotel
Marriott Hotel Piscadera
Penstraat 130, Avila Beach
Renaissance Resort
Santa Barbara Plantation
Weg near Westpunt, Gas Station Juan Domingo
Curaçao Cruise Terminal

Platsinformation för Willemstad

Inledning

Willemstad är huvudstad på Curaçao, ett autonomt område inom Konungariket Nederländerna. Den gamla stadskärnan består nästan helt av koloniala, holländska hus som är målade i glada färger. Stadens centrum är upptaget på UNESCO:s lista över världsarv. 

Befolkning

Staden har 140 000 invånare vilket gör den till den ojämförligt största staden i Antillerna. 

Befolkning

Willemstad ligger i sydöstra Curaçao, vid en naturhamn som heter Schottegat. Hamnen är ansluten till Karibiska havet via Sankt Annabukten. Öster om bukten ligger stadsdelen Punda och på den västra sidan Otrabanda. 

Ekonomi

Willemstad får huvudsakligen sina inkomster från handel via hamnen, oljeraffinaderier, finanstjänster och i synnerhet turismen. De flesta turisterna kommer från Nederländerna, USA och Venezuela. Willemstads hamn anlöps av många kryssningsfartyg.

Flygplatser

Curaçaos flygplats, Hato internationella flygplats, ligger en och en halv timme nordväst om Willemstad, precis på öns norra kust. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från Willemstad följer man först Weg naar Westpunt och därefter Weg naar Hato. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det finns två typer av allmänna busskommunikationer på Curaçao. Där finns stora gula eller blå bussar som kallas 'konvooi' som endast stannar vid officiella hållplatser. Det finns också minibussar som helt enkelt kallas 'buss' (vilket också anges på registreringsskylten). Man kan stanna dessa var som helst och man kan också be föraren att han släpper av en var som helst. Stadsbussarna kör sin rutt en gång i timmen; bussar till platser utanför Willemstad avgår inte så ofta. På söndagar är bussförbindelserna extremt begränsade. 

Trafik och parkering

Det kan vara problematiskt att hitta parkeringsplats för ens hyrbil i Willemstad. Det finns alltid plats på den stora och kostnadsfria parkeringsplatsen Waaigat, men den platsen är inte så säker på kvällen och natten. I den gamla stadsdelen Punda och nära Wilhelminatorget finns det två bevakade parkeringsplatser. På gatorna runt om dessa parkeringsplatser måste man betala. På resten av Curaçao är det gratis att parkera. 

Hotell

Willemstad har ett bra logiutbud. Det finns också hotell och semesteranläggningar nära Cabana Beach (öster om Willemstad) och Piscaderabukten (väster om staden). Ön lockar semesterfirare hela året. Det är därför att rekommendera att boka hotellrum i god tid. 

Externa källor

För mer information om Willemstad rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Netherlands Antillean guilder
 • Språk
  Dutch, English, (Eastern) Punjabi
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • BORIC CAR
 • Enterprise
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 • Green Motion
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Curaçao
 3. Biluthyrning Willemstad