• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Fortaleza

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Fortaleza på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Fortaleza

EasyTerra Biluthyrning Fortaleza är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Fortaleza

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Fortaleza.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
SUV

Biluthyrare i Fortaleza

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Fortaleza med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Localiza Car Rentals

  8.7 (38)
  Från SEK 236 / dag
 • Hertz

  8.5 (6976)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9748)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Movida

  7.4 (12)
  Från SEK 172 / dag
 • Alamo

  7.3 (8806)
  Från SEK 290 / dag
 • Foco

  7.2 (35)
  Från SEK 155 / dag
 • Unidas

  Inga omdömen
  Från SEK 210 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (405)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.6 (1970)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Fortaleza?

Biluthyrningsföretag i och omkring Fortaleza

Om du letar efter en hyrbil i Brasilien, men i en annan stad än Fortaleza, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Brasilien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Brasilien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Fortaleza

EasyTerra Biluthyrning Fortaleza jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Fortaleza

Inledning

Fortaleza (vilket betyder 'fästning') är huvudort i den brasilianska staten Ceará. Fästningen byggdes av holländarna som kallade den Fort Schoonenborch. Det underbara klimatet, de vackra sandstränderna och Atlantens varma vatten lockar stora turistskaror. Fortalezas nattliv är också berömt. Praia do Futuro (Framtidsstranden) är en av de populäraste stränderna medan Praia de Iracema för närvarande är känt för att vara ett inneställe med prostituerade.

Befolkning

Fortaleza är en av Brasiliens största städer med omkring 2.5 miljoner invånare (1 miljon mer om man räknar in förorterna).

Geografiskt läge

Staden ligger i nordöstra Brasilien vid Atlanten. Staten Ceará är till övervägande del platt med några kullar, men det finns också bergskedjor. Statens högsta bergstopp är Pico Alto (1 114 meter) nära Guaramiranga, omkring 11 mil sydost om Fortaleza.

Ekonomi

Detaljhandel och turism utgör en viktig inkomstkälla. Skor och kläder tillverkas också i Fortaleza. Allt oftare väljer man staden för utställningar och konferenser och därför har man byggt ett konferenscentrum. 

Flygplatser

Fortaleza flygplats, Pinto Martins internationella flygplats, ligger över en mil sydost om stadens centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via Av. Aguanambi och därefter BR-116. Vägen och avfarten till flygplatsen är tydligt skyltade. 

Kollektivtrafik

Som så många andra stora städer i Brasilien, har Fortaleza en bra kollektivtrafik. Under dagen går de flesta bussarna var tionde minut. Nattbussarna går en gång i timmen. Under åratal har folk tjatat om att bygga ett tunnelbanenät. Emellanåt bygger man entusiastiskt en del, men sedan stannar bygget av på grund av pengabrist. Det är helt och hållet oklart när tunnelbanan kommer att tas i drift. 

Trafik och parkering

Trafiken i Fortaleza har blivit intensivare under de senaste åren och trafikstockningar är ett vanligt fenomen under rusningstiden morgon och kväll. Många gator i centrum är dessutom i dåligt skick. Man bör därför köra försiktigt. Det är ont om gratis parkeringsplatser i centrum; det är bättre (eftersom det är säkrare) att parkera ens hyrbil i ett av parkeringshusen. Parkeringsplatser finns normalt tillgängliga nära stränderna i närheten av Fortaleza.

Hotell

Då det är en viktig badort har Fortaleza ingen brist på logi. Många hotell hittar man längs stränderna Iracema-Meireles-Mucuripe, medan de flesta lyxboendena ligger precis vid stranden. Ju längre bort från stranden, ju billigare är hotellen och pensionaten. Lågprisalternativ hittar man nära Praia do Futuro, men detta är ganska långt från nöjescentrum. 

Externa källor

För mer information om Fortaleza rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Brazilian real
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Budget
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Unidas
 • National Car Rental
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Brasilien
 3. Biluthyrning Fortaleza