• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Terceira

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Terceira på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 26 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Terceira

EasyTerra Biluthyrning Terceira är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Terceira

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Terceira med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.1 (7048)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ilha Verde Rent a Car

  7.6 (332)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.3 (6139)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Terceira

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Terceira, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Terceira

EasyTerra Biluthyrning Terceira jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Cais Marítimo
EN1-1A 5
Marina
Porto das Pipas
Portões de São Pedro
R. de Sāo Pedro 290
R. Direita 24
Rua de Cima de Santa Luzia

Platsinformation för Terceira

Inledning

Terceira är en av de större öarna i Azorerna och kallas också för 'den lila ön'. Den före detta huvudorten i ögruppen, Angra do Heroísmo, ligger på sydkusten. Den gamla staden är upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Tjurfäktningar hålls under sommarmånaderna. 

Befolkning

Omkring 60 000 personer bor det på hela ön. En tredjedel bor i den historiska staden Angra do Heroísmo, som vanligtvis helt enkelt kallas för Angra.

Geografiskt läge

Som andra öar i Azorerna har Terceira vulkaniskt ursprung. Ögruppen ligger i Atlanten, omkring 150 mil väster om det portugisiska fastlandet och över 330 mil från Nordamerikas kust. På grund av de alltjämt rådande västvindarna är den västra delen av ön mycket grönare än den östra delen. Angra do Heroísmo ligger på sydkusten. Den andra större platsen, Praia de Vitoria, ligger på nordkusten. 

Ekonomi

Angras hamn var tidigare väldigt viktig för hela Azorerna, men denna roll har till stor del tagits över av hamnen i den nuvarande huvudorten, Ponta Delgada på ön São Miguel. Jordbruket består främst av boskapsuppfödning för mejeriproduktion. Där finns också en del vinodling. På Terceira framställer man nästan uteslutande vitt vin. Där finns också militärbaser, tillhörande både det portugisiska och amerikanska flygvapnet. Turismen är en viktig inkomstkälla. Besökare lockas huvudsakligen av den vackra gamla staden Angra. 

Flygplats

Terceira flygplats ligger i nordöstra delen av ön, precis norr om Praia de Vitoria. Det finns flyg till och från andra öar i Azorerna och under sommarmånaderna finns det också direktanslutningar till resmål i Europa och Nordamerika. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil; från Angra do Heroísmo tar man Via Rapida till Praia de Vitoria. Vägen och avfarten till flygplatsen är tydligt skyltade. 

Kollektivtrafik

Den enda typen av allmänna transportmedel på Terceira är taxi. Det finns också färjeförbindelser med de andra öarna i Azorerna.

Trafik och parkering

Att hitta en gratis parkeringsplats i Angra do Heroísmo är svårt, om inte omöjligt. Därför bör man se till att man kan parkera sin hyrbil på sitt hotell. En hyrbil är dock ett idealiskt transportmedel för att utforska resten av Terceiro. Huvudvägen Via Rapida förbinder Praia de Vitoria med Angra de Heroísmo. När man lämnar huvudvägen kan man träffa på boskap eller människor på vägen. Därför bör man köra försiktigt. 

Hotell

Angra do Heroísmo är turistattraktionen nummer ett på Terceiro och har ett stort logiutbud: bed & breakfasts, pensionat och mellanklasshotell. Det finns också några lyxboenden. Vi rekommenderar att man bokar sitt hotellrum i god tid i förväg om man vill besöka staden under sommarmånaderna. 

Externa källor

För mer information om Terceira rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Ilha Verde Rent a Car
 • Avis