• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Nîmes Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nîmes Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nîmes Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Nîmes Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nîmes Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Nîmes Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Nîmes Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Från SEK 437 / dag
 • Sixt

  8.2 (2870)
  Från SEK 369 / dag
 • Alamo

  8.1 (7817)
  Från SEK 877 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (2945)
  Från SEK 379 / dag
 • Europcar

  8 (7221)
  Från SEK 462 / dag
 • Avis

  7.9 (5289)
  Från SEK 494 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4776)
  Från SEK 472 / dag
 • Hertz

  7.7 (6087)
  Från SEK 453 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Från SEK 472 / dag
 • Budget

  7.5 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Från SEK 835 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Nîmes Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Nîmes Järnvägsstation), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Nîmes Järnvägsstation) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Nîmes Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Nîmes Järnvägsstation) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Nîmes Järnvägsstation), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Nîmes Järnvägsstation), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Nîmes Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Nîmes Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Nîmes Järnvägsstation) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Nîmes Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Nîmes Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nîmes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Nîmes Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Nîmes Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Nîmes

Utöver Nîmes Järnvägsstation i Nîmes jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Nîmes:

Platsinformation för Nîmes Järnvägsstation

Allmän information

Nîmes är belägen i södra Frankrike, in regionen Languedoc-Roussillon. Staden centrum ligger på ungefär en kilometers gångväg från Nîmes järnvägsstation. Det är enkelt att gå dit genom att promenera i en rak linje från stationen genom parken. Stationen uppfördes 1845 och TGV-linjerna BordeauxDijon och Lille-Toulouse stannar där. Stadens historiska centrum visar att den spelade en viktig roll på romarnas tid. Maison Carreé anses vara det bäst bevarade romerska templet i hela Europa.

Transportmedel

Vill du utforska staden eller regionen? Du hittar taxi utanför stationen 24 timmar om dygnet. Du behöver inte boka. Stadsbussar stannar mittemot stationen på Avenue Feuchères. Alla busslinjer i Nîmes stannar här. Regionala bussar stannar bakom stationen vid busstationen. Det finns också en flygbuss mellan stationen och Nîmes flygplats. Eller vill du utforska de vackra omgivningarna? Det är enkelt att hyra bil i Nîmes. Biluthyrningsföretagen Avis, Hertz och Europcar finns på stationen.

Service

Du kan köpa tågbiljetter på biljettkontor och från biljettmaskiner. I centralhallen hittar du en informationsdisk som även fungerar som en disk för förlorade och upphittade föremål. Stationen har en wi-fi hotspot, en polisstation, toaletter, telefonkiosker, bankomater, många automater med snacks och en passfotoautomat.  

Restauranger

I centralhallen finns det en restaurang med takeaway som heter Paul. Här kan man köpa smörgåsar och något att dricka. Om du har mer tid och vill sitta ner och äta middag så kan du lämna stationen och gå över gatan. På båda sidorna av Avenue Feuchères finns det en bar/brasserie.

Affärer

Det finns en Relay-kiosk som säljer dagstidningar, magasin och böcker. Mittemot stationen vid gathörnet finns det en Tobaksaffär. Här kan man köpa tobaksprodukter liksom de artiklar som nämns ovan. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • National Car Rental