• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Porto Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Porto Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Porto Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Porto Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Porto Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Porto Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Porto Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Keddy By Europcar

  8.4 (3163)
  Från SEK 209 / dag
 • Avis

  7.4 (5737)
  Från SEK 238 / dag
 • Europcar

  7.1 (7708)
  Från SEK 200 / dag
 • Budget

  7.6 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  7.9 (472)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Porto Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Porto Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Porto

Utöver Porto Järnvägsstation i Porto jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Porto:

Platsinformation för Porto Järnvägsstation

Allmän information

Porto är en hamnstad i nordvästra Portugal, på Costa Verde. São Bento Station (St. Benedikt) är en av stadens två stora järnvägsstationer. São Bento är belägen i centrum. Från Porto centralstation går det många tåg till den mycket mer trafikerade Campanhã Station i den östra delen av staden. Intercity-, höghastighets- och internationella tåg går från denna station. Emellertid, om du vill resa norrut eller om du vill besöka de portugisiska städerna Braga, Guimarães, Caíde, Régua, Aveiro och Ovar så har du kommit till rätt plats när du är på São Bento Station.

Transportmedel

Vill du besöka den gamla staden och den vackra kusten? Det finns många taxibilar och bussar som tar dig dit du vill. Porto har även ett tunnelbanenät eller kan du hyra bil. Det finns ett flertal biluthyrningsföretag i närheten. 

Service

Det är inget straff om du behöver vänta på São Bento Station. Kakelplattorna i centralhallen, med representationer från stadens historia, är värda väntetiden. Det finns ett kontor för frågor, förlorade och upphittade föremål och reseinformation. För att köpa biljetter till kollektivtrafik kan du vända dig till Rörlighetscentret, men du kan även köpa tågbiljetter från biljettmaskiner. Dessutom finns det bagageskåp, toaletter och faciliteter för handikappade. 

Affärer

På São Bento Station finns det till exempel en souvenirbutik och en kiosk som säljer böcker och tidningar liksom snacks. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car