Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Londen Stansted Airport Car rental London Stansted Airport Mietwagen London Stansted Flughafen Autohuur Londen Stansted Airport Biluthyrning London Stansted Airport Location de voitures Aéroport de Londres-Stansted Alquiler de coches Aeropuerto de Londres-Stansted Autonoleggio Aeroporto di Londra-Stansted Billeje London Stansted Lufthavn Bilutleie London Stansted Lufthavn Autovuokraamo Lontoon Stanstedin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Londres-Stansted Wypożyczalnia samochodów Londyn Lotnisko-Stansted Autovermietung London Stansted Flughafen Mietauto London Stansted Flughafen
Biluthyrning London Stansted Airport

Biluthyrning London Stansted Airport

Hem > Biluthyrning Storbritannien > Biluthyrning London

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Information om London Stansted Airport

Hyrbil London Stansted Airport
Hyrbil London Stansted Airport (STN)

London Stansted flygplats i ett nötskal

London Stansted flygplats är belägen ungefär 5 mil nordost om den brittiska huvudstaden. Det är Storbritanniens fjärde flygplats efter London Heathrow, London Gatwick och Manchesters flygplats. Den används av lågprisbolag som Ryanair och EasyJet. Årligen tar flygplatsen emot 22 miljoner passagerare. Det finns planer på att bygga ut flygplatsen men det finns mycket motstånd från befolkningen i området.

Det finns en tågförbindelse var femtonde minut från tågstationen under terminalbyggnaden till en station i London (restid 45 minuter). Huvudstaden är också lätt att nå med bil och buss. Det finns speciella snabbussar som tar passagerare direkt till London. Det finns två hotell på flygplatsen. Ett kan nås med flygbuss, det andra via en korridor från terminalen.

Det finns gott om restauranger, (snack) barer, kaféer och affärer på flygplatsen, både för besökare och för resenärer. Faciliteter för affärsresande tillhandahålls av United Business Centre. Det finns kontor och mötesrum för 2-30 personer. Flygplatsen är helt handikappanpassad. Dessutom finns det en hjälpstation såväl som flera bankomater, växlingskontor och banker. Det finns trådlöst internet i hela terminalen och det finns ett tyst rum.

Inom flygindustrin anges London Stansted flygplats med förkortningarna STN (IATA flygplatskod) och EGSS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan London Stansted flygplats.