Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Lissabon Airport Car rental Lisbon Airport Mietwagen Lissabon Flughafen Autohuur Lissabon Airport Biluthyrning Lissabon Airport Location de voitures Aéroport de Lisbonne Alquiler de coches Aeropuerto de Lisboa Autonoleggio Aeroporto di Lisbona-Portela Billeje Lissabon Lufthavn Bilutleie Lisboa Lufthavn Autovuokraamo Lissabonin lentoasema Aluguer de carros Aeroporto da Portela-Lisboa Wypożyczalnia samochodów Lizbona Lotnisko-Portela Autovermietung Lissabon Flughafen Mietauto Lissabon Flughafen
Biluthyrning Lissabon Airport

Biluthyrning Lissabon Airport

Hem > Biluthyrning Portugal > Biluthyrning Lissabon

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Andra platser i Lissabon

Förutom biluthyrningsföretagen på Lissabon Airport jämför EasyTerra biluthyrning Lissabon även priserna mellan biluthyrningsföretagen på följande platser:

Information om Lissabon Airport

Hyrbil Lissabon Airport
Hyrbil Lissabon Airport (LIS)

Portela flygplats i ett nötskal

Lissabons flygplats ligger sju kilometer nordost om den portugisiska huvudstaden. Den invigdes den 15 oktober 1942. Efter Andra Världskriget blev det snart nödvändigt att bygga ut den. År 2006 visade sig flygplatsen ha blivit för liten igen på grund av den snabba ökningen av passagerare och frakt. För närvarande finns det planer på att bygga en ny flygplats. Ett slutligt beslut har dock inte tagits ännu.

Flygplatsen är lätt att nå med bil och det finns tillräckligt många taxibilar på flygplatsen för att köra passagerarna till deras slutdestinationer. Dessutom finns det bussförbindelser.

Det finns två hotell i den omedelbara omgivningen. Vid en speciell turistdisk kan man boka hotell.

Det finns ett ganska stort urval av affärer och restauranger och på flera platser finns det läsk-, choklad- och godisautomater. Det finns en lounge i ankomstterminalen och bakom tullen. Det finns också två lounger i avgångsterminalen. Alla dessa lounger har internet, telefon och fax. Flygplatsen har också en hjälpstation, dyra duschar, bankomater och växlingskontor.

Inom flygindustrin anges Portela flygplats med förkortningarna LIS (IATA flygplatskod) och LPPT (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Lissabon Portela flygplats