Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Londen Heathrow Airport Car rental London Heathrow Airport Mietwagen London Heathrow Flughafen Autohuur Londen Heathrow Airport Biluthyrning London Heathrow Airport Location de voitures Aéroport de Londres-Heathrow Alquiler de coches Aeropuerto de Londres-Heathrow Autonoleggio Aeroporto di Londra-Heathrow Billeje London Heathrow Lufthavn Bilutleie London Heathrow Lufthavn Autovuokraamo Lontoon Heathrown lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Londres-Heathrow Wypożyczalnia samochodów Londyn Lotnisko-Heathrow Autovermietung London Heathrow Flughafen Mietauto London Heathrow Flughafen
Biluthyrning London Heathrow Airport

Biluthyrning London Heathrow Airport

Hem > Biluthyrning Storbritannien > Biluthyrning London

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Information om London Heathrow Airport

Hyrbil London Heathrow Airport
Hyrbil London Heathrow Airport (LHR)

London Heathrow flygplats i ett nötskal

Räknat i antal passagerare är Heathrow Europas största flygplats. Flygplatsen är belägen i utkanten av London, 2,4 mil väster om stadens centrum. Det finns fyra terminaler. Terminal 1, 2 och 3 är förbundna med varandra. Terminal 4 kan nås med Heathrow Express-tåget som är gratis. 2008 öppnades en ny terminal på flygplatsen västra sida. Terminalen kommer inte att bli färdig förrän 2015 och då kommer Heathrow att ha kapacitet för 90 miljoner passagerare per år.

Det finns tågstationer i centralhallen till terminal 1, 2 och 3 samt i terminal 4. Dessutom är London lätt att nå med bil även om vägarna runt London och flygplatsen är hårt trafikerade.

Runt omkring flygplatsen finns det många hotell. Från terminal 1, 2 och 3 finns det en flygbuss till de största hotellen i området.
Heathrow har allting man kan förvänta sig att en av en av de största flygplatserna i världen har: ett stort antal affärer, (snack) barer, kaféer och restauranger i alla terminalerna.
Flygplatsen erbjuder omfattande faciliteter för affärsresande. Den har bland annat 20 mötesrum och en konferenssal. Dessutom har många flygbolag sina egna lounger. I alla terminalerna finns det bankomater och växlingskontor. Det finns trådlöst internet och det finns ett internetkafé i terminal 4. Det finns även lekhörnor för barn, en hjälpstation (som kan kontaktas via telefon) och ett apotek. Flygplatsen är mycket handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges London Heathrow Airport med förkortningarna LHR (IATA flygplatskod) och EGLL (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan London Heathrow flygplats