Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Malaga Airport Car rental Malaga Airport Mietwagen Malaga Flughafen Autohuur Malaga Airport Biluthyrning Malaga Airport Location de voitures Aéroport de Málaga Alquiler de coches Aeropuerto de Málaga Autonoleggio Aeroporto di Málaga Billeje Málaga Lufthavn Bilutleie Málaga Lufthavn Autovuokraamo Malagan lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Málaga Wypożyczalnia samochodów Malaga Lotnisko Autovermietung Malaga Flughafen Mietauto Malaga Flughafen
Biluthyrning Malaga Airport

Biluthyrning Malaga Airport

Hem > Biluthyrning Spanien > Biluthyrning Malaga

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Andra platser i Malaga

Förutom biluthyrningsföretagen på Malaga Airport jämför EasyTerra biluthyrning Malaga även priserna mellan biluthyrningsföretagen på följande platser:

Järnvägsstationer

Kontor i centrum


Information om Malaga Airport

Hyrbil Malaga Airport
Hyrbil Malaga Airport (AGP)

Málagas flygplats i ett nötskal

Málagas flygplats i södra Spanien, är belägen åtta kilometer sydväst om staden. Det är en av Spaniens äldsta flygplatser. Flygplatsen kallades förr i tiden El Rompezido. 2005 tog Málagas flygplats emot över 12,5 miljoner passagerare. Under högsäsongen är  Málagas flygplats så trafikerad att det kan vara långa köer vid incheckningsdisken. Detta beror på den ökande turistströmmen till Costa del Sol i Spanien. 2006 började man utvidga flygplatsen för att minska väntetiden.

Det finns en direkt tågförbindelse till Málaga och flygplatsen är även lätt att nå via vägar. Även om det inte finns några hotell på flygplatsen så finns det en disk där man kan boka hotell.

Det finns ett begränsat antal affärer, det finns inget centrum för affärsresenärer och man kan inte lämna sitt bagage på flygplatsen. Om man är intresserad av Spaniens flyghistoria kan man besöka det nationella flygmuseet som är beläget på flygplatsen.

Inom flygindustrin anges Málaga med förkortningarna AGP (IATA flygplatskod) och LEMG (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Málagas flygplats