Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Granadilla de Abona Car rental Granadilla de Abona Mietwagen Granadilla de Abona Autohuur Granadilla de Abona Biluthyrning Granadilla de Abona Location de voitures Granadilla de Abona Alquiler de coches Granadilla de Abona Autonoleggio Granadilla de Abona Billeje Granadilla de Abona Bilutleie Granadilla de Abona Autovuokraamo Granadilla de Abona Aluguer de carros Granadilla de Abona Wypożyczalnia samochodów Granadilla de Abona Autovermietung Granadilla de Abona Mietauto Granadilla de Abona
Biluthyrning Granadilla de Abona

Biluthyrning Granadilla de Abona

Hem > Biluthyrning Spanien

EasyTerra biluthyrning Granadilla de Abona är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Platser i Granadilla de Abona

EasyTerra Biluthyrning Granadilla de Abona jämför priser mellan biluthyrningsföretag på de platser som anges nedan.

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Granadilla de Abona, så kan du besöka sidan Biluthyrning Spanien för att boka din bil.

Information om Granadilla de Abona

Hyrbil Granadilla de Abona
Hyrbil Granadilla de Abona

Inledning

Granadilla de Abona är en stad på kanarieön Teneriffa. Den är främst känd för att Teneriffas största flygplats ligger där. Den ligger också nära populära stränder som till exempel El Médano och La Tejita.

Befolkning

Staden har över 17 000 invånare.

Geografiskt läge

Granadilla de Abona är belägen på södra Teneriffa, mellan den andra största bergskedjan på ön, Guajara, och Atlanten. Staden ligger i en torr, ökenliknande omgivning.

Ekonomi

Turismen är den främsta inkomstkällan, inte minst därför att Reina Sofia flygplats, Teneriffas främsta flygplats ligger i staden. Dessutom finns det en del jordbruk: det odlas till exempel korn, grönsaker, frukt (främst apelsiner) och potatis.

Flygplatser

Reina Sofia flygplats är den största och mest trafikerade flygplatsen på Teneriffa. Till och från denna flygplats anländer och avgår det många semesterflygningar. Den är belägen sju kilometer söder om Granadilla de Abona och är enkel att nå med hyrbil. Från staden följer man TF-64. Vid San Isidro tar man sedan motorväg TF-1 (Autopista del Sur). Flygplatsen ligger precis vid denna motorväg och avfarten är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

De moderna bussarna med luftkonditionering som drivs av Tenerife S.A. (TITSA) ansluter alla viktiga platser på Teneriffa. Resan kan ta lite tid eftersom det finns många hållplatser. Det finns en expressbusservice mellan den populära stranden Playa de las Americas i söder (väster om Granadilla de Abona) och huvudstaden Santa Cruz i norr.

Trafik och parkering

Huvudvägen på Teneriffa består av två motorvägar: Autopista del sur och Autopista del norte. Tillsammans formar de nästan en stängd kringfartsled. Vägen blir bara smalare i det bergiga väster. 

Att parkera kan vara ett problem på Teneriffa. Dubbelparkering är väldigt vanligt i de stora turistcentrerna. Om man av denna anledning inte kan komma ut med bilen bör man inte bli upprörd: man behöver bara tuta så dyker den andra föraren upp och flyttar sin bil. Om man ska parkera under lång tid så är det lämpligt att parkera hyrbilen i ett av de många parkeringsgaragen. Det är inte bara säkrare, utan man undviker också att ställa bilen mitt under den strålande solen. 

Hotell

Det finns ett begränsat utbud av logi i Granadilla de Abona. De flesta hotell och semesteranläggningar på Teneriffa hittar man längs de populära stränderna. Teneriffa lockar turister hela året runt. Därför rekommenderar vi att man bokar hotellrum i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Granadilla de Abona rekommenderar vi Google och följande källor: