Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur South Tenerife Reina Sofia Airport Car rental South Tenerife Reina Sofia Airport Mietwagen Teneriffa Süd Flughafen-Reina Sofia Autohuur South Tenerife Reina Sofia Airport Biluthyrning South Tenerife Reina Sofia Airport Location de voitures Aéroport de Tenerife Sur Alquiler de coches Aeropuerto de Tenerife Sur Autonoleggio Aeroporto di Tenerife-Reina Sofia Billeje Tenerife Lufthavn Reina Sofia Bilutleie Tenerife Reina Sofia Lufthavn Autovuokraamo South Tenerife Reina Sofian lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Tenerife Sul-Reina Sofia Wypożyczalnia samochodów Teneryfa Lotnisko-Reina Sofia Autovermietung Teneriffa Süd Flughafen-Reina Sofia Mietauto Teneriffa Süd Flughafen-Reina Sofia
Biluthyrning South Tenerife Reina Sofia Airport

Biluthyrning South Tenerife Reina Sofia Airport

Hem > Biluthyrning Spanien > Biluthyrning Granadilla de Abona

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Information om South Tenerife Reina Sofia Airport

Hyrbil South Tenerife Reina Sofia Airport
Hyrbil South Tenerife Reina Sofia Airport (TFS)

Teneriffa Södra - Reina Sofia flygplats i ett nötskal

Reina Sofia (Teneriffa Södra) är den största och mest trafikerade flygplatsen på Teneriffa. Här startar och landar många semesterflygningar. På öns norra del finns en mindre flygplats - Los Rodeos - som används framförallt till flygningar till de andra Kanarieöarna och till det spanska fastlandet. Flygplatsen är belägen 6 mil sydväst om huvudstaden Santa Cruz och 1,6 mil öster om Playa de Las Américas. Flygplatsen tar emot nio miljoner passagerare om året.

Det finns inga tåg på Teneriffa. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven och från ankomsthallen finns det ett fåtal bussförbindelser till flera olika destinationer.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det finns tillräckligt många affärer och ställen där man kan ta något att äta och dricka. Kom ihåg att Kanarieöarna har en separat statsrättslig ställning, vilket betyder att export av alkohol och tobak har vissa restriktioner. Å andra sidan är priserna betydligt lägre än på det spanska fastlandet. På första våningen finns det en VIP lounge som kan ställas i ordning på flera olika sätt till möten och konferenser. Det finns också faciliteter som till exempel fax, telefon och datorer med internetanslutning. Det finns banker, ett postkontor, ett apotek och en hjälpstation. I den mellersta hallen finns det områden där barn kan leka. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Reina Sofia flygplats med förkortningarna TFS (IATA flygplatskod) och GCTS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Reina Sofia flygplats