Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Parijs Charles De Gaulle Airport Car rental Paris Charles De Gaulle Airport Mietwagen Paris Charles de Gaulle Flughafen Autohuur Parijs Charles De Gaulle Airport Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport Location de voitures Aéroport Roissy-Charles-de-Gaulle Alquiler de coches Aeropuerto de París-Charles de Gaulle Autonoleggio Aeroporto di Parigi-Charles de Gaulle Billeje Paris Charles De Gaulle Lufthavn Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn Autovuokraamo Pariisi Charles De Gaullen lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Paris-Charles de Gaulle Wypożyczalnia samochodów Paryż Lotnisko-Charles de Gaulle Autovermietung Paris Charles de Gaulle Flughafen Mietauto Paris Charles de Gaulle Flughafen
Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport

Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport

Hem > Biluthyrning Frankrike > Biluthyrning Paris

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Information om Paris Charles De Gaulle Airport

Hyrbil Paris Charles De Gaulle Airport
Hyrbil Paris Charles De Gaulle Airport (CDG)

Paris Charles de Gaulle flygplats i ett nötskal

Denna flygplats, som också kallas Roissy flygplats, är en av Frankrikes viktigaste flygplatser och en av de flygplatser i Europa med mest trafik. Det finns tre terminaler mellan vilka det går gratis flygbussar. Tack vare TGV har flygplatsen en utmärkt förbindelse till Paris och resten av Frankrike. Den är också lätt att nå med bil och det finns en flygbuss var 15 minut mellan hjärtat av Paris och flygplatsen. På och runt om flygplatsen finns det ett flertal hotell.

Barerna och restaurangerna är ojämnt utspridda i terminalerna. Terminal 2 har flest medan det bara finns två barer och snabbmatsrestauranger i terminal 3. Flygplatsen har ett stort antal affärer, huvudsakligen i terminal 1 och 2. Dessutom finns det konferensmöjligheter i ett av de åtta konferensrummen eller i VIP-loungen. Det finns en hjälpstation i alla terminalerna, såväl som bankomater, banker och växlingskontor.

Inom flygindustrin anges Paris Charles de Gaulle flygplats med förkortningarna CDG (IATA flygplatskod) and LFPG (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Paris Charles de Gaulle flygplats