Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Parijs Orly Airport Car rental Paris Orly Airport Mietwagen Paris Orly Flughafen Autohuur Parijs Orly Airport Biluthyrning Paris Orly Airport Location de voitures Aéroport d'Orly Alquiler de coches Aeropuerto de París-Orly Autonoleggio Aeroporto di Parigi-Orly Billeje Paris Orly Lufthavn Bilutleie Paris Orly Lufthavn Autovuokraamo Pariisin Orlyn lentoasema Aluguer de carros Aeroporto de Paris-Orly Wypożyczalnia samochodów Paryż Lotnisko-Orly Autovermietung Paris Orly Flughafen Mietauto Paris Orly Flughafen
Biluthyrning Paris Orly Airport

Biluthyrning Paris Orly Airport

Hem > Biluthyrning Frankrike > Biluthyrning Paris

EasyTerra biluthyrning är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Information om Paris Orly Airport

Hyrbil Paris Orly Airport
Hyrbil Paris Orly Airport (ORY)

Paris Orly flygplats i ett nötskal

Orly flygplats ligger 14 kilometer söder om Paris och den har två terminaler mellan vilka det går flygbussar. Det finns två flygtåg som anknyter flygplatsen till det snabba regionala tunnelbanenätet i Paris. Busstationen kan nås via en gratis flygbuss och det är också lätt att ta sig till Paris med bil.

På flygplatsen finns det två hotell vilka också kan nås med gratis flygbuss. Det finns ganska många barer och restauranger. I båda terminalerna finns det affärer. Flygplatsen har också VIP-lounger, mötesrum, kontor och ett businesscentrum med faciliteter som telefon, fax, kopiering och e-post. I båda terminalerna finns det banker, växelkontor, bankomater och det finns en hjälpstation i en av terminalerna.

Inom flygindustrin anges Paris Orly flygplats med förkortningarna ORY (IATA flygplatskod) och LFPO (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Paris Orly flygplats.