Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Nelspruit Car rental Nelspruit Mietwagen Nelspruit Autohuur Nelspruit Biluthyrning Nelspruit Location de voitures Nelspruit Alquiler de coches Nelspruit Autonoleggio Nelspruit Billeje Nelspruit Bilutleie Nelspruit Autovuokraamo Nelspruit Aluguer de carros Nelspruit Wypożyczalnia samochodów Nelspruit Autovermietung Nelspruit Mietauto Nelspruit
Biluthyrning Nelspruit

Biluthyrning Nelspruit

Hem > Biluthyrning Sydafrika

EasyTerra biluthyrning Nelspruit är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Platser i Nelspruit

EasyTerra Biluthyrning Nelspruit jämför priser mellan biluthyrningsföretag på de platser som anges nedan.

Om du letar efter en hyrbil i Sydafrika, men i en annan stad än Nelspruit, så kan du besöka sidan Biluthyrning Sydafrika för att boka din bil.

Information om Nelspruit

Hyrbil Nelspruit
Hyrbil Nelspruit

Inledning

Nelspruit är det tidigare namnet på en sydafrikansk stad som numera kallas för Mbombela. Det är huvudstaden i Östra Transvaalprovinsen (som också har fått ett nytt namn: Mpumalanga). Precis norr om staden ligger den vidsträckta Lowvelds botaniska trädgård. 

Befolkning

Staden har över 220 000 invånare.

Geografiskt läge

Nelspruit eller Mbombela ligger i nordöstra Sydafrika, endast tio mil från gränsen till Mozambique, 33 mil öster om Johannesburg, och precis norr om Swaziland. Staden ligger vid Crocodile River. Väster om Nelspruit ligger Drakensbergen.

Ekonomi

De huvudsakliga industrierna i Nelspruit är pappersproduktion, konservering av lokalt producerad frukt, möbeltillverkning och träproduktion. Runt om staden växer det mycket apelsiner, mangor, bananer och avokador. I området produceras också så kallade macadamianötter. 

Turismen är av stor betydelse för den lokala ekonomin. Nelspruit är porten till den kända Kruger nationalpark. Turister på väg till Mozambique övernattar också här. I motsatt ordning gör folk från Mozambique och Swaziland sina månadsinköp i Nelspruit. 

Flygplatser

Stadens flygplats ligger en mil nordost om Nelspruit. Kruger Mpumalanga internationella flygplats når man enkelt med hyrbil. Från stadens centrum följer man motorvägen N4 och svänger norrut vid Karino. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Tack vare fotbolls-VM 2010 har den allmänna busstrafiken förbättrats betydligt. Bussar går till flera olika resmål inom och runtom staden men också till Kruger nationalpark.

Trafik och parkering

En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att upptäcka Nelspruit och dess omgivningar. Vägarna och skyltningen är bra. Runt om Nelspruits centrum finns det pendelparkeringar där man kan parkera sin bil för att fortsätta resan med kollektivtrafik. 

Hotell

För att inleda ett besök till Kruger nationalpark finns det ingen brist på logi i och runt om Nelspruit. Man kan övernatta på enkla pensionat men också på lyxhotell och i stugor. Nationalparken är en av Sydafrikas främsta sevärdheter. Därför rekommenderar vi att boka logi i Nelspruit i god tid. 

Externa källor

För mer information om Nelspruit rekommenderar vi Google och följande källor: