Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur West Palm Beach Car rental West Palm Beach Mietwagen West Palm Beach Autohuur West Palm Beach Biluthyrning West Palm Beach Location de voitures West Palm Beach Alquiler de coches West Palm Beach Autonoleggio West Palm Beach Billeje West Palm Beach Bilutleie West Palm Beach Autovuokraamo West Palm Beach Aluguer de carros West Palm Beach Wypożyczalnia samochodów West Palm Beach Autovermietung West Palm Beach Mietauto West Palm Beach
Biluthyrning West Palm Beach

Biluthyrning West Palm Beach

Hem > Biluthyrning USA

EasyTerra biluthyrning West Palm Beach är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Platser i West Palm Beach

EasyTerra Biluthyrning West Palm Beach jämför priser mellan biluthyrningsföretag på de platser som anges nedan.

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än West Palm Beach, så kan du besöka sidan Biluthyrning USA för att boka din bil.

Information om West Palm Beach

Hyrbil West Palm Beach
Hyrbil West Palm Beach

Inledning

Otroligt vackra stränder utgör huvudattraktionen med West Palm Beach. Det finns en strand nära stadens centrum, men det finns också fyrtio andra stränder i närheten. De som gillar snorkling kan hänge sig åt detta i John D. MacArthur Beach State Park på Singer Island. Det finns också en vacker strand på den här ön, som är mycket lugnare än de trendiga stränderna nära staden. 

Befolkning

Staden har 100 000 invånare, men är en del av ett långsträckt tätortsområde (Miami-Fort Lauderdale-West Palm Beach) där över 5 miljoner personer bor. 

Geografiskt läge

West Palm Beach ligger i sydvästra USA på Floridas västkust, och det utgör den norra delen av ett långsträckt tätortsområde som börjar precis norr om Everglades. 

Ekonomi

Utöver turismen, en viktig inkomstkälla, är hamnen i West Palm Beach av ekonomisk betydelse. I storlek är det Floridas fjärde containerhamn. Kryssningsfartyg, huvudsakligen mindre fartyg, lägger också till här. Det finns också flygindustri med till exempel filialer till Pratt & Whitney Rocketdyne (som levererar flygplansmotorer) och Sikorsky Aircraft.

Flygplatser

West Palm Beach internationella flygplats ligger omkring 6 kilometer väster om stadens centrum. Den är lätt att nå med hyrbil. Det finns flera vägar: via I-95, Southern Boulevard eller Congress Avenue. Man behöver inte räkna mer än 5-10 minuter för att resa till och från centrum i West Palm Beach.

Kollektivtrafik

West Palm Beach har bra kollektivtrafik. Huvudbusstationen ligger nära korsningen av Quadrille Boulevard och Clematis Street. Utöver de reguljära stadsbussarna finns Molly's Trolley, en gammal trådbuss som går från Flagler Drive vid havet, via Clematis Street till Rosemary Boulevard. Den är gratis och ett idealiskt sätt att resa genom centrum i West Palm Beach.

Trafik och parkering

Som så många andra amerikanska städer har West Palm Beach centrum ett kvadratiskt gatumönster som gör det lätt att hitta med hyrbil. Det är också lätt att hitta en gratis parkeringsplats. Det finns två stora parkeringsplatser precis norr om Clematis Street, på 1st Street: Municipal Parking och All American Parking. Det finns också två pendelparkeringar på Okeechobee Boulevard i stadens västra del, utmed Florida Turnpike. Härifrån kan man ta kollektivtrafik till centrum. Man bör se till att man har en bra bilförsäkring eftersom man i Florida är ansvarig för alla skador, även om de orsakats av någon annan!

Hotell

West Palm Beach har ett enormt logiutbud. Internationella hotellkedjor som Marriott och Hyatt finns här, men det finns också mysiga familjehotell. De flesta hotellen ligger i centrum, med några billiga alternativ (motell) nära I-95. Singer Island, norr om West Palm Beach, har också gott om logi. Man bör boka rum i förväg så att man är säker på att man kan övernatta på det hotell man vill. 

Externa källor

För mer information om West Palm Beach rekommenderar vi Google och följande källor: