Biluthyrning Berlin Lehrter Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Berlin Lehrter Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Berlin Lehrter Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Berlin
 4. Berlin Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Berlin Lehrter Järnvägsstation

Allmän information

Berlin Hauptbahnhof (Berlin Hbf) är Berlin Centralstation. Den invigdes 2006 och är Tyskland och Europas största station. Många inrikes-, utrikes- och regionala tåg möts här, liksom Berlins S-bahn. Det innebär 1800 tåg och 350 000 passagerare per dag. 

Transportmedel

Man kan fortsätta sin resa med kollektivtrafik genom att använda många bussar, tunnelbana eller höghastighetståget S-bahn (S5, S7 och S75). Man kan hyra cyklar på stationen, vid Friedrich-List-Ufer, nära taxihållplatsen vid Europaplatz. Om man föredrar att hyra en bil kan man hitta många biluthyrningsföretag på Berlin Hauptbahnhof. Detta ger en möjlighet att ta sig sin tid att utforska staden och regionen. Sixt, Europcar, och Hertz är belägna på nivå 1 på stationen. Det finns många parkeringsfaciliteter nära stationen.  

Service

Vid stationens norra och södra ingångar hittar man informationsstånd som sköts av Deutsche Bahn, där man kan få information om Berlin, borttappade föremål, assistans för handikappade, taxikuponger och information om ankomster och avgångar. På den södra sidan, på andra våningen, finns det en välutrustad lounge för förstaklasspassagerare. Stationen har gratis wi-fi. 

Restauranger

Om man måste vänta på den här moderna och imponerande stationen så behöver man definitivt inte bli besviken och man har inte tråkigt en sekund. Berlin Hauptbahnhof har ett stort utbud av ställen där man kan få något att äta. Det spelar ingen roll om man letar efter ett café eller snabbmat, glass, currywurst eller sushi, det finns ett stort utbud av tyska och internationella specialiteter.  

Affärer

Det finns ingen brist på butiker. Det finns något som passar alla smaker, från böcker och tidningar till slipsar och skor och allt som har med skönhetsvård att göra. På stationen finns också en Hertha BSC store, den tyska huvudstadens fotbollslag. Butiker är öppna dagligen från klockan 08.00 till 22.00.

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Berlin

Utöver Berlin Lehrter Järnvägsstation i Berlin jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Berlin: