Biluthyrning Venedig Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Venedig Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Venedig Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Mestre
 4. Venice Mestre Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Venedig Järnvägsstation

Allmän information

Mestre järnvägsstation är en av de största järnvägsstationerna i Venedig. Varje dag passerar 85 000 passagerare här. Det är en viktig station för tåg som är på väg till nordöstra Italien, liksom till MilanoUdine och Trieste, men även till internationella destinationer som till exempel Slovenien och Österrike. Den andra stora stationen är Venedig Santa Lucia i stadens centrum. Mestre järnvägsstation är belägen på fastlandet, utanför centrum. De två stationerna är anslutna till varandra via Ponte della Libertà (Frihetsbron), men det finns även direktbussar mellan de två stationerna. 

Transportmedel

Vill du stanna i Venedigs omgivningar? Taxibilar finns tillgängliga vid taxistånd, men du kan även fortsätta din resa från Venedig Mestre järnvägsstation med stads- eller regionala bussar. Vill du hyra en bil? På bottenvåningen finns biluthyrningsföretaget Maggiore. Det finns två parkeringshus i närheten av stationen.

Service

Behöver du assistans eller har du någon fråga? Det finns en informationsdisk för alla frågor med anknytning till ankomster, avgångar, bokningar och tidtabeller. På plattform 1 kan du få information om hotell i närheten. Du kan förvara ditt bagage och det finns en disk för förlorade och upphittade föremål. Stationen har även en järnvägspolis, en ban, bankomater, ett väntrum och alla faciliteter för handikappade. 

Restauranger och affärer

Det finns automater där man kan köpa snacks och läsk på alla plattformer, men det finns även ett café och en restaurang med byffé. Du kan köpa magasin och annat att läsa i kiosken, men det finns även en bokhandel och en tobaksaffär.

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Cima Luxury
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty