Ring oss gratis:
0208 88599
Autohuur Sanford Car rental Sanford Mietwagen Sanford Autohuur Sanford Biluthyrning Sanford FL Location de voitures Sanford Alquiler de coches Sanford Autonoleggio Sanford Billeje Sanford Bilutleie Sanford Autovuokraamo Sanford Aluguer de carros Sanford Wypożyczalnia samochodów Sanford Autovermietung Sanford Mietauto Sanford
Biluthyrning Sanford FL

Biluthyrning Sanford FL

Hem > Biluthyrning USA

EasyTerra biluthyrning Sanford FL är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
 
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Platser i Sanford FL

EasyTerra Biluthyrning Sanford FL jämför priser mellan biluthyrningsföretag på de platser som anges nedan.

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Sanford FL, så kan du besöka sidan Biluthyrning USA för att boka din bil.

Information om Sanford FL

Hyrbil Sanford FL
Hyrbil Sanford FL

Inledning

Sanford är huvudstad i Seminole County i Florida. Det var tidigare ett handelscentrum vilket man kan se på de gamla köpmanshusen på de trevliga gatorna i centrum som längs båda sidorna har ekar täckta av spansk mossa. På grund av de vattenrika omgivningarna är Sanford huvudsakligen en stad för vattensportentusiaster. 

Befolkning

Staden har över 50 000 invånare. 

Geografiskt läge

Sanford ligger centralt i östra Florida, mellan Orlando och Daytona Beach. Staden ligger utmed St. Johns River och Lake Monroe, med Lake Jessup söder om Sanford. Staden har vattenrika omgivningar med flera sjöar och träsk.

Ekonomi

Servicesektorn skapar de flesta arbetstillfällena; de allmännyttiga företagen (staten) står för en stor del av jobben. Tack vare Lake Monroe och anslutningen till den så kallade Intracoastal Waterway (till Jacksonville och Mayport i norra delen av staten) kommer många vattensportentusiaster till Sanford. Turismen är också en viktig inkomstkälla. Många av invånarna i Seminole County arbetar i det närliggande Orange County.

Flygplatser

Orlando-Sanford internationella flygplats (inte att förväxla med Orlando internationella flygplats) ligger 8 kilometer sydost om stadens centrum. Sanford flygplats är lätt att nå med hyrbil via French Avenue och West Airport Boulevard.

Kollektivtrafik

Sanford har bra kollektivtrafik, som drivs av bolaget Lynx. Bussnätet täcker hela staden och en stor del av tätortsområdet, däribland en bussförbindelse med Orlando. Det kontroversiella tågprojektet Sun Rail kommer att bli färdigt 2012 eller 2013 med en station i Sanford. På tal om tåg: Sanford Station är ändstation för det så kallade Auto Train, en tågförbindelse mellan Lorton i Virginia (på bara 4 mils avstånd från Washington DC) och Florida. Som namnet visar på kan man ta med sig sin hyrbil på det här tåget. 

Trafik och parkering

Eftersom ett stort antal personer från Seminole County och Volusia County arbetar i det angränsande Orange County, är vägarna runt Sanford väldigt trafikerade under rusningstid på morgonen och kvällen. Man har inga problem att hitta en gratis parkeringsplats i själva staden. Från Sanford kan man lätt besöka Disney World: man tar I-4 i riktning mot Orlando. Nära den här staden går I-4 över till Eastern Beltway som slutar vid nöjesparken. 

Hotell

Det finns en del boenden i Sanfords centrum, men man hittar fler hotell nära flygplatsen. Hotell och motell är också koncentrerade till den västra delen av staden, precis utmed I-4 nära Central Florida Zoo & Botanical Gardens.

Externa källor

För mer information om Sanford rekommenderar vi Google och följanden källor: