Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Miami Beach Car rental Miami Beach Mietwagen Miami Beach Autohuur Miami Beach Biluthyrning Miami Beach Location de voitures Miami Beach Alquiler de coches Miami Beach Autonoleggio Miami Beach Billeje Miami Beach Bilutleie Miami Beach Autovuokraamo Miami Beach Aluguer de carros Miami Beach Wypożyczalnia samochodów Miami Beach Autovermietung Miami Beach Mietauto Miami Beach
Biluthyrning Miami Beach

Biluthyrning Miami Beach

Hem > Biluthyrning USA

EasyTerra biluthyrning Miami Beach är ett oberoende företag. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag och gör det enkelt för dig att boka en billig hyrbil var du än befinner dig.

Var skulle du vilja hyra en bil?

Lämna tillbaka på en annan ort?

Var vill du lämna tillbaka din bil?

Hämtningsdatum
vid
Återlämningsdatum
vid
Sök
Kända uthyrningsbolag. Enormt utbud. Stora besparingar!

Platser i Miami Beach

EasyTerra Biluthyrning Miami Beach jämför priser mellan biluthyrningsföretag på de platser som anges nedan.

Kontor i centrum


Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Miami Beach, så kan du besöka sidan Biluthyrning USA för att boka din bil.

Information om Miami Beach

Hyrbil Miami Beach
Hyrbil Miami Beach

Inledning

Många tror att Miami Beach utgör en del av Miami, men det stämmer inte. Det är en separat kommun på ön Miami. Den mest välkända delen av Miami Beach är innestället South Beach. Sol, hav, strand och nattliv utgör huvudingredienserna för en vistelse i Miami Beach. Det finns, emellertid, även andra saker att göra, särskilt om man har en hyrbil: vackra naturparker och sevärdheter som det Spanska klostret och Frihetstornet.

Befolkning

'Endast' 90 000 människor bor i Miami Beach, men om man räknar med förorterna så stiger Miamis befolkning till 5,5 miljoner.

Geografiskt läge

Miami Beach är belägen på ön Miami i södra Florida i USA. Det är mitten av en av ett långsträckt område längs Atlantkusten, i vilket Fort Lauderdale och West Palm Beach utgör en del. Detta stadsområde är hela 10 mil långt. Söder om Miami ligger Everglades Nationalpark, en långsträckt träskmark.

Ekonomi

Miami Beachs ekonomi baserar sig helt på turism, men staden Miami är Floridas kommersiella och finansiella centrum. Downtown Miami hyser många nationella och internationella banker. Stora företag har också sina latinamerikanska huvudkontor här. Stadens hamn är viktig för handel med Latinamerika.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Miami internationella flygplats. Den är belägen öster om Miami och är enkel att nå med hyrbil via SR 112 (Airport Expressway). Ett alternativ är Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats, 3,5 mil norr om Miami. Denna flygplats används främst för regionala flygningar och är även populär bland lågprisflygbolag.

Kollektivtrafik

South Beach Local Bus är det bästa alternativet för turister. Den går i en slinga mellan 19th Street och den allra sydligaste delen av Miami Beach. Det finns även bussförbindelser mellan Miami Beach och Miami och en lättågsförbindelse håller på att byggas mellan Downtown Miami och South Beach.

Trafik och parkering

Om man vill göra något annat än att bara ligga på stranden så är en hyrbil utan tvekan det bästa transportmedlet. Miami Beach är gjort för bilar och det finns därför ett flertal parkeringshus. Det finns parkeringsplatser i närheten av stränderna där man måste betala. Man bör dock vara förberedd på körstilen i den här delen av Florida. I allmänhet så kör amerikanarna ganska lugnt, men så är inte fallet i Miami Beach och dess omgivningar. Här är det den latinamerikanska körstilen som gäller. Särskilt unga människor gillar att visa upp sig och kör (alldeles) för snabbt.

Hotell

Miami Beach har ett överflöd av logi. Vintermånaderna (från november till februari) är de mest fullsatta och om man vill besöka Miami Beach under dessa månader så måste man boka hotell i god tid innan resan. Man bör inte lita på antalet stjärnor, särskilt inte i South Beach. Stjärnorna gäller ofta restaurangen som har anslutning till hotellet, men rummen rättfärdigar inte stjärnnorna.

Externa källor

För mer information om Miami Beach, rekommenderar vi Google och följande källor: